<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> boxit dk 40 fods container
40 fods container

Annonce

40 fods container

Du kan leje mange forskellige typer containere hos BOXIT. Vi er blandt landets største udbydere af udlejningscontainere og har alt lige fra mindre 10 fods containere til 20 og 40 fods containere til professionelle formål. Har du brug for ekstra meget plads til fx byggematerialer, varer, redskaber, værktøj eller andet, er den store 40 fods skibscontainer det rette valg. Her får du masser af plads til opbevaring og sikker opmagasinering. 40 fods containeren måler 1.219 cm i længden, 259 cm i højden og 244 cm i bredden, så her får du plads til det hele. Du kan også leje 40 fods skibscontaineren som en high cube container, der har samme længde og bredde men en højde på 290 cm udvendigt og 266 cm indvendigt. 


Vi hjælper dig med den rigtige containerstørrelse

Vil du vide mere om containermål, så kontakt BOXIT på tlf. 70 70 17 90. Du kan også selv læse om containerdimensionerne og finde frem til den type og størrelse container, der passer til dine behov. Har du brug for råd og vejlning om containertyper og størrelser, hjælper vi dig gerne. 

Leje eller køb af 40 fods container


BOXIT har mere end 3.000 udlejningscontainere. Du kan leje din container i kortere eller længere tid, og har du behov for en permanent løsning, tilbyder vi også salg af 40 fod containere. 

Landsdækkende service med udlejningscontainere


Hos BOXIT er vi eksperter i opbevaring, og vores kunder sætter stor pris på den fleksibilitet og service, vi giver, når vi udlejer containere. Du kan regne med en meget hurtig levering i løbet af 2-3 dage, når du har bestilt en container hos os. Har du et særligt behov for strakslevering af 40 fods containere, vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Vi har landsdækkende levering, så du kan bestille container hos os, uanset hvor du holder til. Din leje er inkluderet transport og placering, så når vi leverer containeren, placerer vi den, hvor du ønsker – fx på byggepladsen.

Store containere med mange anvendelsesmuligheder

En 40 fods skibscontainer er ofte den mest økonomiske og praktiske løsning, når firmaet får pladsproblemer og fx har akut brug for mere plads til varer, værktøj eller materialer. Containeren ser pæn og præsentabel ud, og kan i løbet af få dage placeres på grunden, uden at man behøver søge myndighederne om byggetilladelser eller andet. Derfor er det en hurtigere vej til ekstra plads end at bygge til. Containeren er også det oplagte valg til opbevaring af dyre og fugtfølsomme byggematerialer på store byggepladser. Grej og dyrt værktøj kan opbevares i sikkerhed og tørvejr i containeren, og det er let af komme til for folkene på byggepladsen, når arbejdsdagen begynder. 

Kontakt BOXIT og hør meget mere om leje af 40 fods containere med kort leveringstid. 
Kontaktinformation
BOXIT Container A/S
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Tlf:70 70 17 90
Email:   container@boxit.dk