40 fods container

40 fods container

Du kan leje mange forskellige typer containere hos BOXIT. Vi er blandt landets største udbydere af udlejningscontainere og har alt lige fra mindre 10 fods containere til 20 og 40 fods containere til både private og professionelle formål. Har du brug for ekstra meget plads til fx byggematerialer, varer, redskaber, værktøj eller andet, er den store 40 fods skibscontainer det rette valg. Her får du masser af plads til opbevaring og sikker opmagasinering. 40 fods containeren måler 1.219 cm i længden, 259 cm i højden og 244 cm i bredden. Du kan også leje 40 fods skibscontaineren som en high cube container, der har samme længde og bredde men en højde på 290 cm udvendigt og 266 cm indvendigt. 

40 fods containeren kan anvendes til en lang række formål:


- Opbevaring af byggematerialer, maskiner, redskaber og værktøj på byggepladsen
- Opbevaring af fugtfølsomme byggematerialer i de kolde vintermåneder
- Ekstra lagerplads der ikke kræver om- eller udbygning
- Opmagasinering og sæsonlager, hvis du i faste perioder har brug for ekstra plads til varer
- Behov for opbevaring der sker med kort varsel og mangler plads omgående


Vi hjælper dig med den rigtige containerstørrelse

Vil du vide mere om containermål, så kontakt BOXIT på tlf. 70 70 17 90. Du kan også selv læse om containerdimensionerne og finde frem til den type og størrelse container, der passer til dine behov. Har du brug for råd og vejledning om containertyper og størrelser, hjælper vi dig gerne. 


Leje eller køb af 40 fods container


BOXIT har mere end 5.300 udlejningscontainere og flere på vej, der vil derfor altid være en til dig. Du kan leje din container i kortere eller længere tid, og har du behov for en permanent løsning, tilbyder vi også salg af 40 fod containere. 


Landsdækkende service med udlejningscontainere


Hos BOXIT er vi eksperter i opbevaring, og vores kunder sætter stor pris på den fleksibilitet og service, vi giver, når vi udlejer containere. Du kan regne med en meget hurtig levering i løbet af 2-3 dage. Har du et særligt behov for straks levering af 40 fods containere, vil vi gøre alt for at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Vi har landsdækkende levering, så du kan bestille container hos os, uanset hvor du holder til. Din leje er inkluderet transport og placering, så når vi leverer containeren, placerer vi den, hvor du ønsker – fx på byggepladsen.

Store containere med mange anvendelsesmuligheder

En 40 fods skibscontainer er ofte den mest økonomiske og praktiske løsning når firmaet får pladsproblemer og har akut brug for mere plads til varer, værktøj eller materialer. Containeren er pæn og præsentabel, og kan i løbet af få dage placeres på grunden, uden at man behøver søge myndighederne om byggetilladelser eller andet. Derfor er det en hurtigere vej til ekstra plads end at bygge til. Containeren er også det oplagte valg til opbevaring af dyre og fugtfølsomme byggematerialer på store byggepladser. Grej og dyrt værktøj kan opbevares i sikkerhed og tørvejr i containeren, og det er let af komme til for folkene på byggepladsen, når arbejdsdagen begynder. 

Læs mere om leje af vores 40 fods containere.

Se også

BOXIT Støtter foreninger

Stor containerafdeling åbner

Udvider med specialdesigns

Undgå coronafrygt

Specialdesignede containere til plejehjem

Slusesystem i container

Kontorhotel i Aalborg

BOXIT

Kontorhotel

Containerhus

20 fod container

Sidedørscontainer

40 fods container

Containerleje

Køle/frysecontainer

Erhvervsflytning

Materialecontainer

Containersalg

Du kan kontakte BOXIT på E-mail: container@boxit.dk eller på tlf.: 70 70 17 90.

Kontaktinformation