Triplan

Triplan International A/S

 

Vi er en dansk virksomhed, der er specialiseret i design og fabrikation af indvendige fuldglasvægge, herunder brandvægge i glas, lydvægge i glas samt  systemvægge og produktion af bygningsprofiler – både standardprofiler til gipsvægge, etagedæk og ydervægge samt bygningsprofiler på specialmål - klip og buk. Alle vores vægge bliver produceret i Danmark af specialiserede medarbejdere. Triplan-vægge kan ses i over 40 lande. På verdensplan er der leveret over 15 millioner m² Triplan-vægge.

 

 

119697413_3431473573542751_8649691035061565861_n

 

 

Egen produktion I Danmark

 

Triplan har egen produktion baseret på fuldautomatiske valsemaskiner og robotter på fabrikken i Ishøj. Derfor har vores kunder også altid mulighed for at være i tæt dialog med vores teknikere om design og tekniske detaljer både før købet og i forbindelse med montering.

 

 

 

 


Eksperter i produktion

 

Hos Triplan har vi en unik kombination af profilvalsning, stans, klip og buk, og vi er eksperter i produktion af enkelte komponenter. Vi har et komplet sortiment inden for stål til gipsvæggeetagedæk i stål og ydervægge; særligt henvendt til byggeindustrien. Med produktionen i Danmark kan vi levere hurtigt - både når det gælder standardprofiler og ved produktion af bygningsprofiler i metal på specialmål.

 

Når du handler med Triplan

 

Får du en samarbejdspartner, der altid bestræber sig på at være lidt ud over det sædvanlige. For at du som kunde kan være sikker på at opnå det bedste resultat, leverer vi en samlet pakke bestående af rådgivning, tegningsmateriale og opfølgning. Det har vi gode erfaringer med, og det håber vi også, at du får!

 

 

 

SE BROCHURER & PRISLISTER NEDENFOR