Reesink Construction

Reesink Construction A/S

Reesink Construction er enedistributør af JCB entreprenørmaskiner i Danmark.

Vi er en professionel partner hvad angår både salg og service. Vi lytter på kundernes ønsker og tilpasser tilbuddet efter behov. Med den brede portefølje af JCB entreprenørmaskiner og den landsdækkende service af maskiner, kan vi være med til at løse alle opgaver. Vi tilbyder blandt andet rendegravere, minigravere, minilæssere, gravemaskiner, dumpere, teleskoplæssere, gravemaskiner, saxlifte etc.

Nye og brugte entreprenørmaskiner og landbrugsmaskiner til salg

Firmaet har rødder helt tilbage til 1950’erne hvor to venner startede med at opkøbe biler og entreprenørmaskiner med videresalg for øje. I dag har Reesink Construction A/S eneforhandlingen af de velkendte og meget anerkendte JCB entreprenørmaskiner på det danske marked. 

Vores specialuddannede mekanikere klargør maskinerne og monterer samtidig det specialudstyr kunden måtte ønske. Dette sikrer kort leveringstid og en maskine, der er klar til at blive taget i brug med det samme.

Efter levering af den pågældende maskine står vi klar med en enhed af montører, som er landsdækkende. 

 

jcb service

 

Leasing af entreprenørmaskiner

 

Udover salg af kvalitetsmaskiner, har vi også Leasing af entreprenørmaskiner. Her får du muligheden for at anvende vores maskiner i en længere periode til enkonkurrencedygtig pris med alle vores fordele intakte.

 

Vil du høre mere?

Hvis du er interesseret i en eller flere af Reesink Constructions maskiner til entreprenører eller industri, er du velkommen til at kontakte os eller komme forbi en af vores tre afdelinger.

 

Vi har afdelinger i både Ulfborg og Ringsted, og du er altid velkommen til at kigge ind.

 

Du kan kontakte os på telefon på: 70 10 12 14 inden for åbningstiderne, og så kan vi selvfølgelig altid kontaktes via E-mail på: jcb@jcb.dk

 

reservedele

 

Originale JCB reservedele – Når kun det bedste er godt nok til din maskine 

Vi tilbyder originale reservedele til din maskine.


JCB reservedele er holdbare komponenter i solide og slidstærke materialer, som er fremstillet til netop din JCB maskine.
De giver din maskine de bedste betingelser, for en lang levetid uden komplikationer og sikkerhedsproblemer.

Står du akut og mangler en reservedel, kan størstedelen af vores reservedele være fremme i løbet af 24 timer.

Vi har reservedelslager i vores afdelinger i Ulfborg og Ringsted.
Derudover kan vores montører i hele landet, få nat-leveringer med reservedele og udstyr. Dermed er montørerne klar til at rykke ud til kunden næste morgen.

Vi har over 45 års erfaring og vi står klar til at hjælpe dig, med at finde de helt rigtige dele til din maskine.