<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Fairpaint

 

Fairpaint er din grønne farvehandel i Vejle, som udelukkende forhandler naturlig maling. Fairpaint's hovedleverandør er den tyske producent Volvox, som har en lang tradition inden for fremstilling af naturlig, indholdsdeklareret og miljømærket maling. Fairpaint er også en malerbutik, hvor du kan hente inspiration og råd til design og forbedret indeklima. I Fairpaint butikken kan du se og vælge blandt mere end 170 afstemte farver. Fairpaint har maling til boligen, kontoret, institutionen eller virksomheden. Vi tilbyder professionel malerservice til både private og professionelle.

 

Hos Fairpaint forhandles også bæredygtige rengørings produkter, som ligeledes produceres i tyskland hos Ulrich Natürlich, vi har fuldt sortiment med tøjvask, opvask, afkalkning, rengøring og pleje.

 

100 % økologisk og re-cirkulerbart.

 

Fairpaint blev etableret i 2012 af malermester Kim Skaaning Johansen, som har mange års erfaring med naturlig maling. Fairpaint Butikken ligger i centrum af Vejle, og du er hjertelig velkommen.