<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
P-Olesen_01

To nye Manitou til P. Olesen

Det familiedrevne nedbrydningsfirma P. Olesen og Sønner A/S har netop investeret i to Manitou rotationsteleskoplæssere, hvoraf den ene kan køres direkte fra kurven. - Arbejdet er gjort lettere, fortæller direktøren.

Et af landets største nedbrydningsfirmaer, P. Olesen og Sønner A/S i Hovedgård, har fornylig fået leveret to nye Manitou rotationsteleskoplæssere, og de første erfaringer med maskinerne er rigtig gode, fortæller en af firmaets direktører.

 

- Meget af tiden bruger vi maskinerne til at demontere tage, for eksempel asbesttage, men også facader, fortæller Henrik Olesen, direktør for indkøb af maskiner hos P. Olesen A/S.

 

Supereffektive i højden

- Før i tiden kørte vi med maskiner, der ikke kunne rotere. Så skulle vi hele tiden ned og flytte maskinen, bare vi skulle rykke en meter eller to. Nu kan vi stå i kurven og gøre det hele via fjernbetjeningen. Vores dygtige folk har hurtigt lært at betjene maskinen fra kurven, siger Henrik Olesen.

 

Et eksempel fra dagligdagen er rydningen af en boligblok, der er gået markant hurtigere end før, fordi man nu kan parkere teleskoplæsseren ved blokken, køre teleskoparmen op til et vindue og så lempe materialerne i skovlen. Når den er fyldt, sænkes skovlen ned til containeren og bliver tømt, uden at man skal med ned.

 

P-Olesen_04
P-Olesen_03
 
 
 
 

 

Opgraderede teleskoplæssere

P. Olesen og Sønner A/S har købt en Manitou MRT2260 Vision + og en Manitou MRT2660 Vision + hos Scantruck, og Freddy Lange Nielsen fortæller om de nye fordele:

 

- Der er fire trappeafsatser på maskinen nu i stedet for blot én trappe. Det gør, at det er nemmere at komme ned fra maskinen, når den er drejet rundt. Nu er der en stige og en platform, man kan operere fra, siger Freddy Lange Nielsen, der peger på endnu en tilføjelse:

 

- Den har et elstik i bagenden, så maskinen kan køre på strøm. Det kan være en god idé inden døre og i tætbebyggede områder, så beboerne ikke generes af støj fra dieselmotoren, hvilket så også i sidste ende er godt for at få nedbragt den samlede CO2-udledning.  

Kontaktinformation