Topcon_semiautomatik_ole-skaarup_top

Maskinstyring med semiautomatik gør arbejdet lettere

Scantruck fortsætter med at sætte standarden for innovation i branchen med Topcon semiautomatik. Dette banebrydende system bygger på Topcon 3D GPS-teknologi.

 
Ole Skårup, seniorinstruktør hos Scantruck, fortæller Kim Middelhede om fordelene ved Topcon semiautomatik.

 

Scantruck fortsætter med at sætte standarden for innovation i branchen med Topcon semiautomatik. Dette banebrydende system bygger på Topcon 3D GPS-teknologi og leverer enestående fordele på byggepladsen.

 

Topcon semiautomatik er designet til dem, der ønsker det bedste udstyr til de daglige opgaver på byggepladsen. Systemet giver maskinføreren mulighed for at overlade styringen af gravehøjden til maskinen ved at følge et nøje udarbejdet design. Det reducerer risikoen for fejl og gør arbejdet mere effeltivt. Ole Skårup, seniorinstruktør hos Scantruck, forklarer:

 

- Når maskinføreren har fundet designet, kan maskinen overtage styringen af højden. Maskinføreren skal stadig være i førerhuset. Topcon er et hjælpeværktøj for at lette førerens arbejdsbyrde og til at kunne bevare koncentrationen og præcisionen.

 

Læs også: Mere spiselig og bæredygtig motorvejsudvidelse

 

Topcon_semiautomatik_ole-skaarup_02Topcon semiautomatik sikrer, at maskinføreren ikke bliver træt i løbet af arbejdsdagen.

 

Økonomiske besparelser

En af de bemærkelsesværdige fordele ved Topcon semiautomatik er evnen til at forhindre overgravning. Dette gør systemet egnet til en bred vifte af arbejdssteder, herunder sandpuder og kloaksystemer, hvor det er svært at vurdere dybden.

 

Ved at forhindre overgravning, kan man opnå mindre spild af materialer og potentielt store økonomiske besparelser.

 

Skårup siger:

- Det, der virkelig tæller på bundlinjen, er ikke at spilde unødvendige materialer. Her skal der ikke bruges penge på at køre for meget brugt materiale væk eller nyt materiale ind.

 

Topcon semiautomatik er kendt for at være ekstrem præcis med en nøjagtighed ned til 1-2 centimeter.

 

- Når vi sælger sådan et anlæg, er jeg som instruktør ude at starte det op, hvor den enkelte fører får undervisning i sit eget miljø og på projektet. Vi gør meget ud af, at føreren tjekker sin maskine hver dag. Hvis maskinføreren husker fikspunktet hver dag, er risikoen for fejl minimal, forklarer Ole Skårup.

 

Scantruck er stolt over at kunne tilbyde denne innovative løsning, der revolutionerer byggebranchen. Topcon semiautomatik er allerede i brug og demonstrerer sit værd i praksis ved at gøre arbejdsprocesser mere effektive og økonomisk bæredygtige.

 

 

Kontaktinformation