441-1

Fire gravemaskiner og et par skudsikre veste!

Brugtcenterchef Hasse Juel (til venstre) og salgskonsulent Mikkel Balling ved en alderstegen Volvo-dumper. Maskinen er fra 1980 og klar til at vende hjem. Scantruck har solgt den til en kunde i Sverige.

 

Der er stor efterspørgsel hos Scantrucks brugtcenter – både på maskiner og andet. I kraft af sit enorme netværk verden over, kan Brugtcentret love nul dages leveringstid på en let brugt maskine.

 

Når der er stor efterspørgsel på nye maskiner, som få kan levere, smitter det af på handlen med brugte maskiner. Og når en maskinleverandør altid er klar til at købe brugte maskiner, også selv om det ikke er i bytte for en ny, kommer der gang i løjerne.

 

441-2Salgskonsulent Mikkel Balling ved en flot Komatsu 270-gummihjulslæsser, der er hentet til Skive fra Finland
441-3Brugtcenterchef Hasse Juel og markedschef Dennis Faurby ved et Weycor-valsetog, som Brugtcentret har købt i Tyskland og er klar til at sende ud på nye oplevelser.
441-5Poul Dalby tjekker, at en Manitou 280TJ-bomlift er klar til at forlade Brugtcentret.

 

 
 

 

 

- I starten af året solgte vi så stærkt, at vi simpelthen ikke kunne holde maskiner på hylderne. Vi har været heldige både i ind- og udland med at købe en del løse maskiner uden indbytning., og det har sat gang i slutsedlerne.

 

På årsbasis ryger der i omegnen af 1.000 maskiner gennem Brugtcentret, og vi eksporterer over 300 af dem, fortæller brugtcenterchef Hasse Juel hos Scantruck A/S, som har Skandinaviens største brugtcenter.

 

Der er otte medarbejdere i afdelingen, som tillige får teknisk hjælp af Scantrucks værksted og serviceafdelingen.

 

- Når det kniber med, at fabrikkerne kan levere de nye maskiner, søger kunderne over til os i Brugtcentret, siger Scantrucks markedschef Dennis Faurby.

 

Nul dage

- En af vores store styrker er Scantrucks netværk hele verden over. Vi er blevet rigtig dygtige til at finde maskinerne, og i dag kommer mange henvendelser den modsatte vej. Kunderne véd, at vi er hurtige, siger Hasse Juel:

 

- For brugt-køberne er det en stor fordel, at vi i Brugtcentret kører med nul dages leveringstid. Vi kan levere en let brugt maskine i perfekt stand og med fuldt udstyr her og nu.

 

Læs også:

Scantruck og M.J. Eriksson: Vi skal tale det samme digitale sprog

 

 

441-4Her står masser af brugte maskiner og materiel på Brugtcentrets udendørs areal. Her skridter – fra venstre – markedschef Dennis Faurby, brugtcenterchef Hasse Juel og salgskonsulent Mikkel Balling fronten af.

 

Læsser og dozer til gummiplantage

- Hvis vi ikke køber ind, kan vi ikke holde flowet i Brugtcentret. Men det er langt fra alle de ældre maskiner, der kommer i arbejde igen i Danmark. Vi eksporterer også mange brugte maskiner, siger Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

 

Scantruck har blandt andet sendt en gummihjullæsser og en dozer til Elfenbenskysten, hvor begge maskiner fik ny ungdom i en gummiplantage. Og der er leveret maskiner til krigsramte Ukraine.

 

- Vi har faktisk haft en forespørgsel fra Ukraine på skudsikre veste, våben og hjelme. Den kunne vi trods alt ikke klare. Vi holder os til brugte entreprenørmaskiner, konstaterer Hasse Juel.

 

Kontaktinformation