<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Platform as er lig med service kvalitet og sikkerhed
PLATFORM A/S

Annonce

Platform.as er lig med service, kvalitet og sikkerhed

Som udlejer og opstiller af byggehejs, eller bygge-elevatorer, er det et krav fra Arbejdstilsynet, at opstilleren har et certificeret kvalitetssystem, opbygget efter DS/EN 9001. Det har Platform.as og har haft det siden 2016.

 

 

I Platform.as har man en mission om at være de bedste i Danmark, når det kommer til udlejning af arbejdsplatforme og store byggehejs. Man vil levere service, kvalitet og sikkerhed til sine kunder – og endnu vigtigere, til brugerne af maskinerne.

 

Ambitionen om at være de bedste, har altid været målet, og derfor var Platform.as da også de første i branchen til at blive DRA certificeret allerede i 2016. DRA certifikatet udstedes som bevis på, at udlejeren følger lovgivningsmæssige krav og arbejder efter de branchestandarder for kvalitet, sikkerhed og miljø, som Materielsektionen i Dansk Byggeri har opstillet.

 

 

201703_Platform_elevatorlift_166

 

 

Læs også: Rådgivning om arbejdsmiljø klar til udrykning

 

ISO certifikatet er et krav

Foruden DRA certificeringen, lykkedes det ligeledes Platform.as at erhverve sig DS/EN ISO 9001:2015 certifikatet i 2016 og i denne måned blev virksomheden re-certificeret, for 5 år i træk. Det er et lovkrav, at virksomheder der udfører kontrol, reparation, vedligeholdelse, eftersyn mv. på elevatorer/byggehejs, har et certificeret kvalitetssystem, opbygget efter DS/EN 9001.

 

Som kunde, er det en stor fordel at handle med en ISO certificeret udlejer. Udover at være et lovkrav og noget som Arbejdstilsynet har fokus på, giver det kunden en sikkerhed for, at udlejeren konstant holder sig opdateret i forhold til gældende lovgivning, optimerer og vedligeholder interne processer samt altid overvåger og håndterer eventuelle afvigelser.

 

 

20180206_Lift_Platform_821

 

 

Vil du vide mere?

www.platform.as kan du læse meget mere om virksomheden ligesom du kan bede om at blive kontaktet, hvis du har et konkret projekt som du vil have besigtiget.

 

Kontaktinformation
Platform a/s
Broegen 4
2635 Ishøj
Tlf:+45 32 114 333
Email:   mail@platform.as