1590753496-gf5-thumbnail

Nyhed til byggepladsen: 150mm diamantboremaskine på batteri

Diamantboremaskinen fra Milwaukee en del af den nye MX FUEL™-serie af småt materiel. Diamantboremaskinen giver en mere stabil boring og klarer huller op til 152 mm i armeret beton. Som den første batteridrevne løsning i sin klasse kan den bruges hvor som helst - uden besværet med ledninger eller gener fra benzin.

 

MX FUEL™ systemet revolutionerer markedet for let materiel og små entreprenørmaskiner ved at levere høj ydelse, lang driftstid og holdbarhed – uden de gener der er forbundet med udledning, støj, vibrationer, tilgængelige strømkilder og håndtering af benzin. Alle maskinerne i MX FUEL™-systemet arbejder med samme batteriplatform.

 

- Kun de færreste fagfolk glæder sig ligefrem til en boreopgave ... mange af dem, vi har talt med, har oplevet kickback, når boret sætter sig fast, eller de har presset for meget på værktøjet, så HFI-relæet slår fra, siger Henrik Nielsen, Product Manager hos Milwaukee Tool.

 

- Vi satte os for at fjerne disse frustrationer og levere en løsning, der ikke kun er sikker og brugervenlig, men også har kraften til at klare de mere krævende opgaver, siger Henrik Nielsen.

 

Den patenterede AUTOSTO-kobling giver en mere sikker boring og sikrer brugeren maksimal kontrol og kickback-beskyttelse, hvis boret sætter sig fast.

 

 

Med kraften til at bore 152 mm-huller i armeret beton – en af de mest udfordrende opgaver – går denne batteridrevne løsning ikke på kompromis med effektiviteten. Den tid, man før brugte på at lede efter en strømkilde eller nulstille HFI-relæer, bruges nu på at blive færdig med det første hul og gå videre til det næste.

 

Funktioner som indbygget tryksensor der hjælper til at holde optimal borehastighed og digitalt vaterpas der sikrer præcisionen, er begge med til at gøre MX FUEL™ diamantboremaskinen til en innovativ, alsidig og ekstremt effektiv problemløser på byggepladsen.

 

Specifikationer

 MX FUEL 150 mm diamantboremaskine (MXF DCD150-601C KIT)

Værktøjsfæste: 1 ¼" UNC + ½" G

Omdrejninger: 0-800/0-1600 omdr./min.

Kapacitet i beton 1. /2.  gear: 76-152/25-76 mm

Vægt med batteri: 12,4 kg

Til Våd- og tørboring

Kontaktinformation