x1000w-Carbide_Holedozer--Brand_1

Milwaukee garanterer overlegen holdbarhed med de nye holedozer hulsave

De nye holedozer hulsave fremhæver Milwaukees fokus på at skabe innovative, brancheførende løsninger, der hjælper brugerne med at forblive sikre og produktive på byggepladsen.

 

Milwaukee revolutionerer sit sortiment af førsteklasses hulsavsløsninger med anden generation af HoleDozer™ bi-metal hulsavene. Denne næstegenerations hulsav har et 3,5 TPI tanddesign, der giver bedre holdbarhed og sikrer produktet den bedste levetid, selv ved de mest krævende arbejdsopgaver.

 

Til brugere, der skal bore mange huller, gør designet med én sideåbning, den hurtige emnefjernelse og den termohærdede belægning det nemt og hurtigt at fjerne materialet fra hulsavene. Dette løser en af de største frustrationer hos brugeren, samtidig med at det sikrer høj produktivitet på byggepladsen.

 

Der fås også nye hulsavsæt med udskiftelige stifter for ultimativ komfort og individuel tilpasning, der passer perfekt til PACKOUT™-opbevaringsløsningerne.

 

De nye HoleDozer™ har en begrænset livstidsgaranti på knækkede tænder (Rip Guard), således at Milwaukee udskifter produktet, hvis det skulle gå i stykker.

 

Læs også: MILWAUKEE® LANCERER MARKEDETS HØJEST YDENDE 12 V VÅD-/TØR-STØVSUGER

Kontaktinformation