<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> MILWAUKEE LANCERER MARKEDETS HOeJEST YDENDE 12 V VAaD TOeR STOeVSUGER
Milwaukee

Annonce

MILWAUKEE® LANCERER MARKEDETS HØJEST YDENDE 12 V VÅD-/TØR-STØVSUGER

Milwaukee Tool udvider sit sortiment af rengøringsløsninger til byggepladsen med lanceringen af M12 FUEL våd-/tør-støvsuger. Den er den første 12 V våd-/tør-støvsuger af sin art og leverer 18 V-ydelse.

 

Den kompakte våd-/tør-støvsuger er op til to gange så støjsvag end andre våd-/tør-støvsugere i sin klasse. Derudover har den samme sugestyrke som nuværende 18 V-løsninger, så den nemt kan udføre både våde og tørre rengøringsopgaver.

 

M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren har tre eksklusive MILWAUKEE®-innovationer — den kulfri POWERSTATE-motor, REDLITHIUM-batteriet og REDLINK PLUS-elektronikken. Den kulfri POWERSTATE-motor leverer op til 1.275 l/min. og 105 mbar sugeevne. Når støvsugeren er udstyret med et M12 REDLITHIUM 6,0 Ah-batteri, kan den køre i op til 14 minutter i høj tilstand og 26 minutter i lav tilstand.

Leverer samme sugestyrke som nuværende 18 V-løsninger, hvilket gør det nemt at udføre både våde og tørre  rengøringsopgaver.

Som den mest kompakte 12 V våd-/tør-støvsuger på markedet er den komplet med et kompakt design og stabelbar konstruktion, der kan nemt kan transporteres og opbevares pænt i en varevogn. Støvsugeren har indbygget opbevaring der rummer alt støvsugertilbehør i god orden. Med ophængsfunktionen kan støvsugeren monteres på vægge og beslag, hvilket sparer plads og giver maksimal tilgængelighed.

Med en lydstyrke på kun 87 dB(A) er M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren markant mere støjsvag end traditionelle våd-/tørstøvsugere. For optimal opsamling af støv og mikropartikler leveres støvsugeren med et HEPA-filter. HEPA-filteret kan vaskes og er kompatibelt med alle tre våd-/tør-støvsugere fra MILWAUKEE® – den nye M12 FVCL, M18 FPOVCL og den eksisterende M18 VC2.

M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren er fuldt kompatibel med hele M12-serien, der nu omfatter over 90 elværktøjsløsninger, der alle drives af samme batteriplatform. 


Specifikationer

M12 FUELVÅD-/TØR-STØVSUGER (M12 FVCL-0)

  • Luftstrøm:                                        1.275 l/min
  • Sugestyrke:                                     105 mbar
  • Beholderkapacitet:                           6,0 l
  • Slangediameter:                              41 mm
  • Slangelængde:                                0,5-1,5 m
  • Vægt med batteri:                           5,0 kg


Leveres med slange, HEPA-filter, sprækkemundstykke, brugsmundstykke, værktøjsadapter og vægmonteringssæt.


Tilbehør sælges separat:

  • HEPA-filter: 4932478754
  • Fleecestøvposer 3 stk.: 4932478762

 

Hvis du vil vide mere om M12 FUEL våd-/tør-støvsugeren, kan du se videoer af den i aktion eller finde din nærmeste butik ved at besøge www.milwaukeetool.dk

Kontaktinformation
Milwaukee
Stamholmen 147, 4.
2650 Hvidovre
Tlf:+45 43 56 55 55
Email:   https://dk.milwaukeetool.eu/