<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Vil du etablere dit helt eget traeningslokale i hjemmet
Andersen & Nielsen AS

Annonce

Vil du etablere dit helt eget træningslokale i hjemmet?

Hvad end du mangler et rum til at styrketræne, danse eller dyrke yoga, så kan et træningslokale i hjemmet være den rette løsning. I den forbindelse er der en række ting, du skal vide, inden du kaster dig ud i dette boligprojekt. Læs med videre og bliv klogere på, hvordan du på bedste vis skaber dit helt eget træningslokale i hjemmet.

 

En tilbygning kan være vejen frem

Har du ikke den fornødne plads til et træningslokale i din bolig, så kan det være nødvendigt at bygge til. Denne løsning forudsætter, at du kan få en byggetilladelse hos kommunen til at bygge til din bolig. For at bygge til får du også brug for et team af håndværkere eller entreprenører, der kan hjælpe dig med alt lige fra planlægning, køb af materialer og udførelse af bygningen.

 

Udnyt pladsen optimalt i dit træningslokale

Er der ikke mange kvadratmeter til rådighed i dit træningslokale? Så handler det om at indrette rummet på en måde, der udnytter pladsen til fulde. Det kan du eksempelvis gøre ved at investere i multifunktionelle træningsmøbler, der lader dig spare plads, uden at du skal gå på kompromis med din træning.

 

Sæt prikken over i’et med skræddersyet spejlvægge til dit træningslokale

Du skal uden tvivl have spejle i dit træningslokale. Udover at du kan tjekke dig selv ud, imens du træner – som vi alle jo er skyldige i at gøre - så kan du også holde øje med, hvorvidt du udfører øvelserne korrekt. Det er vigtigt, hvis du vil undgå skader og overbelastninger. Skal du danse i dit træningslokale, er spejle også et must-have.

 

Du kan få unikke spejlvægge skræddersyet til dit behov, der passer perfekt til dit træningslokale. Spejlvæggene designes alt efter dine ønsker til alt lige fra facon og størrelse til farve og tykkelsen på glasset.

Kontaktinformation
andersen & nielsen as
Meterbuen 2-4
2740 Skovlunde
Tlf:36 41 02 00
Email:   info@an.dk