Banner_NL

Rothenberger udvikler i CAS samarbejdet med nye produkter til rør og VVS

Rothenberger CAS-high

Rothenberger har udviklet, produceret og markedsført værktøjer, maskiner og udstyr til brug i VVS-, HVAC- og rørledningssektoren i over 70 år.

 

Som den foretrukne partner hos professionelle brugere tilbyder Rothenberger komplette værktøjsløsninger til rørinstallation og tilhørende service- og vedligeholdelsesarbejde.

 

Med mere end 6.000 produkter fremstillet af Rothenberger tilbyder de verdens mest omfattende serie af moderne førsteklasses rørværktøj og maskiner samt miljøteknologi. I mere end 70 år har Rothenberger været en af ​​de førende producenter af innovative, teknologisk sofistikerede rørværktøjer og maskiner inden for sanitets-, varme-, klima-, køle-, gas- og miljøteknologi.

 

Rothenberger udvikler i CAS samarbejdet

Rothenberger opruster deres serie af maskiner med batteridrift på Metabo platformen Cordless Alliance System (CAS). Systemet som nu dækker over 30 elværktøjsproducenter og samlet over 300 maskiner ser ud til at være kommet for at blive. Rothenberger lancerer nu 8 nye maskiner til CAS batterisystemet, se CAS maskiner i den aktuelle kampagne.

 

Installationer

Rothenbergers værktøjer og maskiner letter installationen af ​​gas og vand. Fra storskala VVS- og rørinstallation til daglige VVS-opgaver som skæring, bukning eller gevindskæring – de har altid den rigtige løsning til dig. Se aktuel kampagne.

 

Køleanlæg og varmepumper

Rothenberger tilbyder installatører et omfattende udvalg af udstyr til vedligeholdelses- og service af køleanlæg og varmepumper. Lækagesøgningsudstyr, samt tømning & fyldning af kølemiddel på klimaanlæg, og varmepumper. Se aktuel kampagne.

 

Rør, rensning, inspektion samt service & vedligeholdelse

Rothenberger tilbyder alt til inspektion og rensning af rør, samt service og vedligeholdelse af rørsystemer. Rothenberger tilbyder den komplette palette i professionelt værktøj til den krævende installatør og vvs’er.

 

Byt din værktøj til nyt i MOST WANTED

Bruger du pressemaskiner kan du lige nu bytte din gamle pressemaskine til en ny. Læs mere her.

 

Se den aktuelle kampagnebrochure og find gode tilbud på Rothenberger i dag. Kontakt din lokale grossist for at høre mere om Rothenberger eller kontakt distributøren andersen & nielsen as på www.anværktøj.dk.

 

rothenberger-ewanted2

ROTHENBERGER AG.

ROTHENBERGER blev grundlagt i 1949 som en handelsvirksomhed og er en af ​​verdens førende producenter af rørværktøj. I dag er virksomheden repræsenteret internationalt med afdelinger i 32 lande og et netværk af salgspartnere. De tyske virksomheder i koncernen med base i Kelkheim tilhører ROTHENBERGER AG.

 

Rothenberger distribueres i Danmark af værktøjsgrossisten andersen & nielsen as.

 

Kontaktinformation

  • andersen & nielsen as
  • Meterbuen 2-4, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 36 41 02 00
  • Web: https://anværktøj.dk
  • Email: info@an.dk