GF-F244077_GF-F244045_M1

Få tips til hvordan du vedligeholder din laser, så den holder endnu længere og du altid er sikret et korrekt fald

 

Sådan vedligeholder du din laser

 

RENGØRING

Hvis laservinduet er snavset, skal man gøre det rent med en blød klud eventuelt fugtet med lidt vand. Hvis laseren er våd, skal den tørres omhyggeligt og først pakkes ned i kufferten eller tasken, når den er helt tør. Ellers kan der dannes kondens i laseren, hvilket kan ødelægge elektronikken.

 

TRANSPORT

Transportér altid laseren i den originale kuffert eller taske. Vær desuden opmærksom på, om din laser skal låses før transport - det fremgår i så fald af betjeningsvejledningen. Hvis du glemmer at låse laseren, kan den komme ud af kalibrering.

 

BATTERIER

De fleste lasere leveres med et sæt genopladelige batterier. Det er vigtig, at lade det helt op, inden laseren tages i brug. Så holder batterierne længere, og du risikerer ikke at blive afbrudt midt i arbejdet på grund af flade batterier. Efter nogen tid kan kontaktfladerne i batterirummet irre, så strømforsyningen forstyrres. Irren kan dog let fjernes med en kniv eller et viskelæder på en blyant.

 

REPERATION

Åbn aldrig huset, da det får garantien til at bortfalde. Hvis laseren skal repareres eller justeres, kan den sendes til anVærktøj, der reparerer lasere og måleinstrumenter af de fleste mærker.

 

KONTROLLER LASERENS NØJAGTIGHED

Gør det til en vane at kontrollere din rotationslaser, hver gang du laver en ny opstilling. Det tager kun få minutter og sikrer dig imod dyre fejl på grund af en skæv laser:

  1. Placér rotationslaseren på et trefodsstativ eller en bordplade ca. 5-10 m fra en væg. Tænd laseren og markér laserstregen på væggen
  2. Drej rotationslaseren 180° og markér igen laserstregen på væggen
  3. Dren rotationslaseren 180° og markér endnu engang laserstregen på væggen
    Hvis afstanden mellem de tre markeringer overstiger 1-3 mm, er laseren skæv og skal sendes til kalibrering. anVærktøj kalibrerer rotationslasere af alle mærker.

Læs mere og find din næste laser på www.anværktøj.dk

 

Følg os også på youtube, hvor du kan lære meget mere om værktøj:

 

Kontaktinformation

  • andersen & nielsen as
  • Meterbuen 2-4, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 36 41 02 00
  • Web: https://anværktøj.dk
  • Email: info@an.dk