<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Derfor er det vigtigt med god belysning
Andersen & Nielsen AS

Annonce

Derfor er det vigtigt med god belysning

Det er ikke sikkert, at det er noget, du har tænkt på før. Ofte vælger vi nemlig blot vores lamper ud fra den måde, som de ser ud på, og dermed i forhold til om de går i tråd med den resterende indretning i hjemmet – og det er ærgerligt. Det er nemlig mindst lige så vigtigt at have fokus på det lys, loftslamperne giver.

 

Det er meget udslagsgivende for den måde, vi opfatter et rum på og dermed også den fornemmelse og den følelse, vi får i det.

 

2

Kig på lampens udformning

De fleste vil for eksempel gerne have mulighed for at få et skarpere lys i køkkenet, mens det gerne må være mere afdæmpet i stuen. Og det samme gælder i et badeværelse, hvor der er behov for en mere klinisk og hvid belysning, mens den gerne må være mere dunkel i en gang.

 

Når du køber en ny loftslampe, er det derfor vigtigt, at du er grundig i dit valg, så du får en lampe, der giver den belysning, du har behov for. For selvom der er meget, der kan klares med den korrekte pære, er så lampens udformning også vigtig i denne henseende.

 

Find billige loftslamper hos Jem og Fix

Hvis du gerne vil udskifte nogle af dine loftslamper i dit hjem, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; jemogfix.dk. Her er det nemlig muligt for dig at finde et større udvalg af loftslamper, og derfor er der helt sikkert også en eller flere modeller, der går i tråd med dine drømme, ønsker og behov.

 

Og bedst af alt så er prisen banken helt i bund, og det er på trods af, at kvaliteten stadig er helt i top. Derfor er der ingen grund til at gå på kompromis.

Kontaktinformation
andersen & nielsen as
Meterbuen 2-4
2740 Skovlunde
Tlf:36 41 02 00
Email:   info@an.dk