geodist-banner

Der er 3 nye drenge i klassen: geoFENNEL lancerer deres nye generation af laserafstandsmålere

Mål afstande, områder og mængder som aldrig før. Den nye generation af GeoDist kombinerer geo-FENNELs præcision og brugervenlig betjening, for at opnå et perfekt resultat. Oplev den højeste nøjagtighed, selv ved indirekte eller vinkelmålinger. Klar synlighed under de mest ugunstige forhold. Intuitiv håndtering til smart arbejde. Udviklet med velafprøvet geo-FENNEL kvalitet til de individuelle krav.

 

De nye afstandsmålere er lette, IP65 godkendt til brug i alt slags vejr og er udstyret med touch screen samt Bluetooth til mobil-app, så opmålinger let kan overføres til den smarte mobile software.

 

 

GeoDist 100 Touch Green – Alle funktion i én enhed

GeoDist 100 Touch registrerer komplekse målinger smart via en brugervenlig berøringsskærm. Alle fordelene ved GeoDist 80® med en udvidet rækkevidde på op til 100 meter.
Måleområde på 100 m og målenøjagtighed ± 2 mm, IP 65 & stødsikkert hus. Kamera med farvedisplay og berøringsskærm. Tiltmåling 4 x 90°, Pythagoras-funktioner, automatisk højdemåling, datahukommelse og Bluetooth GeoDist Connect APP. Leveres med NiMH genopladelige batterier. Rød laserstråle.

Læs mere

 

GeoDist 80 – Stor præcision på alle afstande

Designet til udendørsopgaver med point-finder kamera og alle klassens førende funktioner integreret.

Måleområde på 80 m og målenøjagtighed ± 2 mm, IP 65 & stødsikkert hus. Kamera med zoom og pointfinder, farvedisplay. Tiltmåling 4 x 90°, Pythagoras-funktioner, automatisk højdemåling, datahukommelse og Bluetooth GeoDist Connect APP. Leveres med NiMH genopladelige batterier. Rød laserstråle.

Læs mere

 

GeoDist 60 Green – Grøn laserstråle, nem at se

Til indendørsopgaver er den grønne laserstråle synlig, selv under ugunstige lysforhold. Geodist 60 kan selvfølgelig også bruges udendørs.
Måleområde på 60 m og målenøjagtighed ± 2 mm, IP 65 & stødsikkert hus. Grøn laserstråle. Tiltmåling 4 x 90°, Pythagoras-funktioner, automatisk højdemåling og datahukommelse. Leveres med NiMH genopladelige batterier.

Læs mere

 

geodist_collection

 

geo-FENNEL GmbH

geo-FENNEL er specialist i måleteknologi til den professionelle bruger i alle facetter af byggeindustrien. Vi tilbyder en bred vifte af produkter til nivellering, afstands- og vinkelmåling, lokalisering eller GNSS -opmåling. Vores produkter bliver konstant forbedret og opdateret. Regelmæssige innovationer til specielle applikationer og krav fra vores kunder er en af ​​vores styrker og er indtil videre uanfægtet. I mere end 50 år har vi betjent specialiserede handelskunder i over 70 lande rundt om i verden. Denne internationale orientering skylder vi også de uforanderlige principper i vores virksomhedsstrategi: at forsyne vores kunder overalt med innovative, præcise og pålidelige produkter og på samme tid at yde dem enestående service. På den måde er partnerskabet med vores kunder altid i forgrunden for os.
Høj kvalitet, et godt og fair pris/ydelsesforhold, hurtig levering samt reparation og reservedelsservice er yderligere vigtige komponenter i vores virksomhedsfilosofi.

Kontaktinformation

  • andersen & nielsen as
  • Meterbuen 2-4, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 36 41 02 00
  • Web: https://anværktøj.dk
  • Email: info@an.dk