De-Steur-Kampen1-van-4_1920

Spændende nyheder til svømmehalsbelysningen fra EVA Optic

 

I svømmebassinernes verden er hollandske EVA Optic synonymt med innovation. De udvikler produkterne ud fra brugerens behov, uden at begrænse sig af hvad andre aktører gør. Det sikrer bæredygtige produkter af høj kvalitet.

 

Få miljøer stiller større krav til et lysanlæg end en svømmehal. Både i forhold til sikkerhed, holdbarhed og blænding. Noget man ved hos NEWTEK i Odense, der blandt sine specialer har LED-belysning til indendørs sport og repræsenterer EVA Optic i Skandinavien på syvende år.

 

Specialiseret svømmehalsbelysning

Varme, fugt og klors indflydelse på belysningen er vigtige risikofaktorer, der påvirker levetiden og kvaliteten af belysningen.

 

EVA Optic ved, hvilke materialer der egner sig bedst til en svømmehal og er altid opdateret med den seneste udvikling, regler og standarder. Fra dioder, strømforsyninger og afskærmning til kabling, lysstyring og ophæng. Resultatet er en ’AQUA’- serie af lineære LED-armaturer, -spotlights og -undervandslamper.

 

De er designet, udviklet og fremstillet med fuld kontrol over alle dele af produktionsprocessen. I årevis har EVA Optic's undervandsbelysning været internationalt anerkendt for deres høje kvalitet og pålidelighed. De overholder den internationale sikkerhedsstandard for undervandsbelysning IEC EN 60598-2-18.

 

Læs også: Teknologisk Institut: Fokus på fugtstrategi er vigtigere end nogensinde før

 

1625579540801_1600

 

Nyt asymmetrisk LED armatur

EVA Optic’s belysningsløsninger er både funktionelle og æstetiske, og passer godt til danske svømmehaller.

 

Med introduktion af EVAline AQUA HE armaturet med en ny asymmetrisk lysprofil, spredes lyset ud over bassinet, så installatøren, med færre lyskilder, opnår et optimal belyst bassin med armaturerne placeret rundt om bassinet. Det sparer energi og er samtidig nemmere og mindre tidskrævende at installere og vedligeholde. Installatører kan få adgang til belysningen fra platformen og skal ikke bruge arbejdskrævende og dyre stilladser for at gøre det.

 

Asymmetrien skaber et jævnt lysbillede, der forhindrer blænding (UGR < 19) af eks. rygsvømmere og giver mulighed for bedre at overvåge sikkerheden. Det nye armatur er testet af tyske DEKRA, der bekræfter kvaliteten, sikkerheden og levetiden.

 

Ny serie LED undervandslamper

Den nye EVA SubAqua undervandsbelysningsserie er baseret på designet af den velkendte A-serie undervandslys. Det nye design kombinerer viden og erfaring herfra, med den seneste generation af højeffektive power-LED og materialer af høj kvalitet, der løfter de nye undervandslamper til et nyt og højere kvalitetsniveau.

 

Lamperne har fået en højere lyseffekt, så de nu yder 25W (RGBW) / 40W (Mono). Og alt tilbehør til A-serien er kompatibel med den nye SubAqua-serie. De kraftigste modeller har mikroprisme cover, så lyset effektivt spredes ud i større svømmebassiner.

 

Windesheim-Zwolle3-van-9_1600

 

Ny certificeret ophængning

EVA Optic leverer fra begyndelsen af 2023, sine systemer med certificerede fastgørelseselementer fra firmaet PoolFIX. Det være sig møtrikker, bolte og skruer i 1.4529 rustfrit stål, der overholder EN 15288-1:2019-05.

 

Det er vigtigt at kunne anvende belysningen problemfrit i årevis. Løsningerne fra PoolFIX bidrager direkte til dette, med produkter, der er specielt udviklet til det udfordrende klima og som opfylder alle markedets kvalitets- og sikkerhedskrav.

 

Hos NEWTEK tænker man i muligheder: Hvad har dit projekt brug for? Hvad er dine ønsker?  Sammen med kunden laver man belysningen til sportsbelysningsprojektet.

 

Kontakt NEWTEK på 2124 2454 / info@newtek.dk for rådgivning om svømmehalsbelysning, inspiration og professionel belysningsrådgivning.

Kontaktinformation

  • NEWTEK ApS
  • Kærvej 39, 5220, Odense SØ
  • Tlf: +45 2124 2454
  • Web: https://newtek.dk/
  • Email: info@newtek.dk