1920x1080_seedcom-status

Status på byggeriet i Vissenbjerg

SeedCom er "gammel" kendt kunde i butikken her hos Midtjysk Albyg. I 2014 byggede vi deres nuværende domicil med koldhal, op varmet lagerhal og kontorbygning i 2 etager.
Denne gang skal der laves en tilbygning til de nuværende bygninger som er blevet for små. Der skal opføres en tilbygning til administrationen på 2 x 56 m², og en tilbygning til lager og kølerum på 155 m².

 

Har du også brug for mere plads?

Siden 1978 er det blevet til mere end 1.500 byggeprojekter over hele landet, så vi føler godt vi kan kalde os eksperter inden for erhvervsbyggeri.

Vi har set det hele og prøvet det meste – nok også flere gange – og besidder derigennem en dyb erfaring og viden inden for godt byggeri. Det er vores erfaring og ekspertise, der giver os vores styrke. Vi ved, hvordan vi skal lave skræddersyede løsninger og individuel rådgivning, som løser vores kunders nuværende behov – og de behov der kommer i fremtiden.

I fremtidssikringen ligger også en øget ansvarlighed. Energieffektive og miljøvenlige løsninger er ikke kun relevante for vores kunder, men også hvis byggebranchen som helhed skal gøre en forskel i den grønne omstilling. Derfor sætter vi fokus på gode materialevalg, lang holdbarhed og mulighederne for at nedbringe ressourceforbruget.

Vi byggede i 2021 vores eget domicil i præfabrikerede træelementer, fordi vi gerne vil være med til at brede budskabet ud omkring de mange fordele ved netop denne måde at bygge på. Det gør også, at vi kender alle detaljerne – store som små. Se vores eget domicil lige her.

Få en uforpligtende snak med vores konsulenter. klik her.
Se nogle af vores tidligere erhvervsbyggerier lige her.

Kontaktinformation