BOA_700x500px_steelxperts_domicilbyggeri

Nyt domicilbyggeri til SteelXperts

Endelig fik vi underskriften i hus på et nyt domicilbyggeri til SteelXperts i Holstebro.

 

Der skal bygges på Vagn Kloses Vej i Holstebro og det bebyggede areal bliver på 3.350m². Herudover et areal på 5400 m² med belægnings sten.

 

Domicilet kommer til at udgøre 2 haller, kombineret produktion og lager samt administration og frokostrum, og derudover et overdækket indgangsparti. Hallerne opføres med stålspær og præfabrikerede facade- og tagelementer i træ. Administrationsbygning bliver opført med limtræsspær og også her bruges præfabrikerede træelementer til facade og tag.

 

Et meget spændende byggeprojekt som taler godt ind i snakken om at bygge mere ”grønt”, da domicilbyggeriet opfylder kravene til lavenergi, Energiklasse 2020, samt overholder lav emissionsklassen til et byggeri jf. LCA-beregninger.

 

Vi takker for tilliden. Vores håndværkere er så småt gået i gang med jordarbejdet i Holstebro allerede.

 

nyt-projekt_steelxperts_forside_web_2
nyt-projekt_steelxperts_forside_web_1
 
 

_______________________________________________________

 

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

 

Kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.

Kontaktinformation