<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
BOA_700x500px_underskrift_i_hus

Kontrakten er underskrevet

Vi er stolte over, at vi nu kan fortælle at vi skal opføre nyt domicilbyggeri til Stensdal Group i Taastrup. Stensdal Group beskæftiger sig med ejendomsinvestering, projektudvikling indenfor boligbyggeri og private equity investeringer i virksomheder udenfor ejendomsbranchen.

 

Byggeriet bliver med et bebygget areal på knap 10.600 m² samt 3.000m² belægning. Projektet opføres med isolerede betonelementer, og kontordelen etableres med ”kunstspor” på facaden, samt træbeklædning.
Taget på kontordelen etableres med huldæk. På lageret udføres taget med TTs’ere og galvaniserede højprofilplader og klargøres til solceller.

 


Stensdal Group opfører det flotte nye domicilbyggeri til deres lejere MTAB Danmark A/S, en af Nordens førende leverandører af specialtransporter. De er bl.a. også specialister i kunsthåndtering herunder transport, pakning, konservatortjenester, toldhåndtering og opbevaring. MTAB Danmark A/S tilbyder også installation og konfiguration af maskiner til industrien.

 


Bygningen er tegnet og udviklet i en grundig proces mellem Stensdal Group, den nye lejer og Midtjysk Albyg A/S, og således er planerne for de kommende lokaler også nøje udviklet, med øje for både Stensdal Groups krav til byggeri og de nye lejers specifikke behov.

 

Vi takker for tilliden til Stensdal Group og Lars Vestergaard Olsen, som her giver hånd på et godt fremtidigt samarbejde med Holger Kudahl, Midtjysk Albyg.

Vi glæder os til at komme i gang i Taastrup. Forventet byggestart er august 2024.

Stensdal_nyt_projekt_3
Stensdal_nyt_projekt_2
Underskriften-i-hus_ny
 
 

Kontaktinformation