<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
BOA_700x500px_steelxpert_spaer

Der rejses spær i Holstebro

På Vagn Kloses Vej i Holstebro er Midtjysk Albyg A/S i gang med at opføre et nyt domicil til SteelXperts, og vi er nu nået til at der kan rejses spær.

 

Det bebyggede areal bliver på 3.350m². Herudover et areal på 5400 m² med belægnings sten. Domicilet kommer til at udgøre 2 haller, kombineret produktion og lager samt administration og frokostrum, og derudover et overdækket indgangsparti.

 

Hallerne opføres med stålspær og præfabrikerede facade- og tagelementer i træ. Administrationsbygning bliver opført med limtræsspær og også her bruges præfabrikerede træelementer til facade og tag.

 

 

Skal du bygge nyt domicil eller kontor?

Midtjysk Albyg har gennem mere end 45 år tegnet og opført utallige domicilbyggerier og kontorbygninger for virksomheder i hele Danmark. Herfra har vi opbygget en meget stor viden og erfaring som kommer vores kunder til gode, hvad enten I skal have bygget nyt domicil eller blot ønsker at udvide de nuværende lokaler.

Kontakt os lige her - eller ring på tlf. 97473600.

Kontaktinformation