128538

IKON – vores nye globale innovationscenter

 

Vi har officielt åbnet dørene til IKON – vores nye globale innovationscenter. Lige siden begyndelsen har Kingspan været engageret i innovation – noget vi udviser dagligt, i det arbejde vi gør i hele virksomheden. Vi mener, at vi skal udfordre byggebranchens traditioner ved at innovere i avancerede materialer og digitale teknologier for at opnå en fremtid uden CO2-udledninger. Kingspans produkter og systemer sikrer derfor en højere energilevetid og større kulstofbesparelser.

 

Om IKON

IKON er indlejret i vores fremtid og repræsenterer vores arv. Det er baseret, hvor det hele begyndte – nemlig i vores hovedkvarter i Irland – og det er en fysisk manifestation af dette fortsatte engagement i innovation, der har understøttet alle faser af vores vækst. IKON vil gøre det muligt for vores virksomhed at fortsætte med at trives i en verden i forandring, samtidig med at stille de store spørgsmål, der vil føre os alle til en mere bæredygtig, cirkulær og sund fremtid.

 

128530

 

En bæredygtig og digital præstation

IKON er blevet bygget efter de højeste standarder for bæredygtigt design og er et udstillingsvindue for højtydende konvolutdesigns, der anvender 18 produkter og systemer fra Kingspan. Selve bygningen er et levende forskningsprojekt, der indeholder adskillige IoT-enheder. IKON indeholder en avanceret prototypeproduktion, et analytisk laboratorium, et mekanisk design, et kundeløsningscenter og forskningsfaciliteter og vil være hjemsted for et team af mennesker, som er dedikeret til forskning og udvikling i avanceret materialevidenskab, og som arbejder tæt sammen med innovationsteams i vores virksomheder over hele verden. Gennem teknologipartnerskaber sigter vi mod at få verdens første digitale tvilling på niveau 5. Det vil også være hjemsted for vores digitale team, som er dedikeret til den fremtidige placering af digitalisering inden for Kingspan, med et centralt fokus på at forbedre kundeoplevelsen. Dette team forsker også i, hvordan vi kan bringe mere intelligens ind i vores produktsæt, hvilket gør dem klar til Industri 4,0, IoT og en "model først"- tilgang til det byggede miljø.

 
128531
 

Udviklingen i fremtiden

Jeg er overbevist om, at fremtidens udfordringer ikke vil blive løst ved at se tilbage. Løsningerne ligger i avancerede materialer, nye teknologier og en datacentreret tilgang til digitalisering. Dette vil ændre den måde, vi opbygger og omdefinerer byggekapaciteterne på. Men det kan kun opnås gennem samarbejde, og i tilfælde som cirkularitet, ved systemiske ændringer. Til dette formål ser vi hos IKON frem til at arbejde sammen med universiteter, forskningsinstitutioner og industripartnere, hvilket hjælper os med at opnå større byggekapaciteter og en større værdi for alle.

Kontaktinformation