1583413204-0z7-74599576_254

Fairpaints maling giver grønne fordele i hele produktets livscyklus

Hos Fairpaint i Vejle forhandler man udelukkende naturlig maling, der er miljøvenlig og som giver et behageligt indeklima. Hos specialisterne i Vejle handler det om en holistisk tilgang til maling, der omfatter alt fra råvare til produktion, farvevalg, indeklima og bortskaffelse efter endt brug.

 

Tekst af Rune H Jensen

 

Naturlig maling er en ny tids svar på bæredygtighed og sundhed i hjemmet, i institutionen eller på kontoret. Det ved man hos Fairpaint i Vejle, hvor man udelukkende forhandler naturlig maling, der stiller de højeste krav til produkternes kvalitet.

 

Mal med perfektion

Visionen er helhedsorienteret hos Fairpaint, der ønsker at skabe rum, hvor bæredygtighed, sundhed og sikre, ufarlige produkter går op i en højere enhed via maling baseret på naturligt forekommende ressourcer:

 

-Vores hovedleverandør, tyske VOLVOX, har en lang tradition for fremstilling af naturlig, miljømærket og indholdsdeklareret maling. Vi ønsker at være med til at bidrage til større miljøvenlighed, bedre indeklima og større trivsel, og den naturlige maling opfylder altid de højeste tekniske standarder. Det gælder i hele produktets livscyklus fra produktion til forarbejdning og holdbarhed. Malingen er samtidig let at påføre, meget slidbestandig og har en lang levetid, siger Kim Skaaning Johansen, malermester og indehaver af Fairpaint siden 2012.

 

 

Læs også: Stort potentiale i akustikplader af lerjord og ålegræs

 

Holistisk tilgang

Den naturlige maling peger mod en holistisk tilgang til hele produktcyklussen. Det gælder fra udvindingen af råvarerne og produktion af malingen over håndværkeres og kunders anvendelse af det – til bortskaffelsen af det. Kort sagt en helhedsorienteret tilgang fra råvare til produktion, farvevalg, indeklima, udførelse og bortskaffelse.

 

I Fairpaints fysiske malerbutik bliver visionerne til virkelighed, så man her kan se og vælge mellem over 170 afstemte farver, hente inspiration og få rådgivning til design, malerteknikker og et behageligt indeklima, ligesom Fairpaint udfører malerservice til såvel private som professionelle kunder.

Kontaktinformation