<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Microbond microcement
Ecobeton

Annonce

Microbond - microcement

 

Microbond® er et færdigblandet cementbaseret produkt til overfladebehandling og dekoration af vandrette og lodrette flader. Det kan anvendes på indvendige og udvendige overflader og kan kombineres med enhver farve.

 

Microbond® er det perfekte produkt til dekorativ beton og glittet beton. Det kan påføres i lave lagtykkelser, er fleksibel og har en god slidstyrke. Microbond® kan bruges til at øge betonens holdbarhed. Det kan også anvendes på træ, metal, keramik og fliser.

 

Microbond® er velegnet til interiør og eksteriør af enhver type, funktion, stil og arkitektur. Microcement til vægge, gulve og badeværelser.

 

Microbond® kan påføres med gummiskraber (fx Magic Trowel) eller murske i flere påføringer efter behov, indtil den ønskede glathed eller finish er nået. Overfladen kan slibes med en støvfri slibemaskine eller polermaskine til at opnå en jævn ensartet finish.

 

Microbond® forsegles til sidst med Ecobeton Sealer.

 

Læs mere på www.ecobeton.dk

Kontaktinformation
ECOBETON Danmark ApS
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Tlf:28 19 88 60
Email:   info@ecobeton.dk