BGA Mechtshausen 1

Evercrete - fugtspærring og imprægnering

 

EverCrete® V er et vandglasbaseret (natriumsilikat) produkt med en unik katalysator som gør at produktet trænger ned i beton.

I beton og cement overflader findes et stort antal af små porehuller. Når man behandler fladerne med EverCrete® V trænger denne ind i betonen til en dybde af 10-30 mm, hvor det øger resistensen overfor både vand og temperatursvingninger, så man forhindrer den nedbrydning af beton, der kan komme heraf. Derudover minimerer EverCrete® V dannelsen af alger, skimmelsvamp og mug, da disse vækster trives på vand og fugt. Endelig kan produktet også decideret forbedre styrken i beton, da det tætner materialet og fremmer vedhæftningen for efterfølgende maling eller belægning. Det behandlede område er diffusionsåbent, men vandtæt!

 

EverCrete® V anvendes bl.a. til fugtspærrezoner i beton inden ny gulvbelægning pålægges og til forstærkning samt støvbinding af beton. EverCrete® V kan bruges på cementbaserede materialer både over og under jorden.

 

EverCrete® V er uorganisk og baseret på naturlige mineraler, desuden påvirker den ikke helbred og miljø, den har ubegrænset lagringstid, er lugtfri, enkel at håndtere og påføre og produktet kan enkelt og uden risiko håndteres i det økologiske kredsløb.

EverCrete® V er i overensstemmelse med forskriften i 89/106 EØF-direktivet og opfylder kravene i standard EN 1504-2.

 

Læs mere på www.ecobeton.dk

Kontaktinformation

  • ECOBETON Danmark ApS
  • Højvangsvej 1, 2640, Hedehusene
  • Tlf: 28 19 88 60
  • Web: https://ecobeton.dk/
  • Email : info@ecobeton.dk