Wake up_Charlotte

Vil du Wake Up ⏰ med os?


“Bæredygtighed er inkluderet i prisen” - Aarh. Kan man nu også det?

 

Greenwashing er alvorligt, og det er vigtigt at kende do’s and dont’s i den grønne markedsføring. Så lad mig give dig en hånd.


Tilmeld dig Wake Up ⏰ med Bureau Veritas, så sørger jeg for at holde dig up-to-date med blandt andet reglerne inden for markedsføring af bæredygtighed.


Wake Up⏰ er Bureau Veritas’ digitale klub af bæredygtighedsentusiaster, hvor du kan se frem til hver mandag morgen at modtage en fra mig eller en af mine 3 dygtige kollegaer, der tager fat i et højaktuelt emne om social, økonomisk eller miljømæssig bæredygtighed.


Det koster dig ikke noget at være med.


Til gengæld vil du få:
  1. Et ugentligt boost til dit arbejde med bæredygtighed fra 4 eksperter, der til dagligt hjælper forskellige virksomheder med at få greb om den store bæredygtighedsagenda.
  2. Et netværk af digitale kolleger, der ligesom dig skal finde løsninger på lovmæssige krav og fremtidens bæredygtige forretningsstrategier. Dem skal vi jo løse sammen!
  3. Et indblik i konkrete løsninger, konkrete handlinger, do’s and dont’s, der kan gøre det “tunge arbejde” lidt mere tilgængeligt for dig - og resten af din organisation. Ikke mindst.


Ja tak, tilmeld mig Wake Up ⏰

Kontaktinformation