Christian Sauvr_underside

Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet | Bureau Veritas Kick Off 2024

Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt taler om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet". Læs mere her.

 

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Christian Sauvr, Administrerende Sygehusdirektør hos Sygehus Lillebælt, som vil tale om "Systematisk og strategisk trivsel hjælper helbredet".

Sygehus Lillebælt består af tre sygehuse med hvert sit særlige fokus: Akutsygehus i Kolding, Kræft- og Specialistsygehus i Vejle og Rygcenter i Middelfart. Mere end 5.000 medarbejdere arbejder hver dag med at sætte patienten først og gøre Sygehus Lillebælt til Patienternes Sygehus, og disse medarbejdere udgør hele fundamentet for, at det skal lykkes.


Derfor har Sygehus Lillebælt i mange år haft et stort fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø, som en afgørende faktor for, at de skal lykkes med deres kerneopgave og sætte patienten først. Som en integreret del af dette, har Sygehus Lillebælt også arbejdet systematisk og strategisk med trivsel og psykisk arbejdsmiljø, så det på en proaktiv måde er indtænkt i hele organisationen.


På den måde behandler organisationen ikke blot symptomer på for eksempel stress, når de opstår, men Sygehus Lillebælt gør en forebyggende indsats for den gode trivsel, produktivitet og arbejdsglæde - og nu har du mulighed for at få konkrete eksempler på indsatsen og et par gode råd til, hvordan din organisation også kan øge trivslen med en systematisk og strategisk indsats.


Det er selvfølgelig på Bureau Veritas Kick Off 2024 den 4. januar, hvor Administrerende Sygehusdirektør, Christian Sauvr, deler hvorfor og hvordan den gode trivsel bliver en medspiller, og hvad resultaterne har været for eksempel i form af arbejdsglæde, fastholdelse og rekruttering af medarbejdere og produktivitet.


Tilmeld dig her…


 

Kontaktinformation