Template 12

Netværksmøde: Food Waste & Loss

Gratis opstartsmøde den 31. januar 2024

Velkommen til vores netværk dedikeret til at tackle en af de største udfordringer i fødevareindustrien: food waste & loss. Vi tror på, at ved at skabe et stærkt netværk af interessenter, kan vi revolutionere måden, vi behandler, forvalter og reducerer spild i fødevaresektoren.

Som netværksmedlem får du viden om standarder, lovgivning, værktøjer og best practices inden for food waste & loss. Ydermere får du mulighed for at netværke og samarbejde på  tværs af forsyningskæden.

Vær med til at forme netværket på første netværksmøde, hvor du får en unik mulighed for at komme med dit input til, hvilke emner, der skal behandles på de to øvrige møder. Deltagelse på første netværksmøde er gratis og uforpligtende. De øvrige mødedatoer er fastlagt den 17.04.2024 og 31.10.2024. Intropris for at deltage på alle møde i 2024 er DKK 5000,- pr. person.

Netværkets tovholder
Market Leader Retail & Food, Lone Hansen:
Lone Hansen har mere end 20 års erfaring med fødevaresikkerhed og standarder. Hun har arbejdet med food waste & loss igennem flere år, herunder Bureau Veritas’ standard for Food Waste & Loss, og er også en del af ISO/TC 35/SC 20/ WG 1 ”Management systems for minization of food waste & loss".

Tilmeld dig i dag…

Kontaktinformation