Mette Kaagaard2

Mod historisk CO2-neutralitet i 2050 | Bureau Veritas Kick Off 2024

Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, taler om "historisk CO2-neutralitet i 2050". Læs mere her.

 

Den 4. januar kan du glæde dig til at møde Mette Kaagaard, administrerende direktør hos Microsoft i Danmark & i Island, som vil tale om "Mod historisk CO2-neutralitet i 2050".


Da computerpionererne Bill Gates og Paul Allen grundlagde Microsoft i 1975, havde de næppe kunne forudse, hvilken betydende rolle virksomheden skulle få i den digitale transformation, eller hvilken størrelse Microsoft skulle vokse sig til.


I 2023 arbejder 221.000 medarbejdere i 120 lande med at gøre os alle sammen i stand til at udrette mere gennem digitalisering og innovation, og virksomhedens software og løsninger er kendt og anvendt af millioner af mennesker på globalt niveau.


Med den størrelse følger også et ansvar. Derfor har Microsoft fastlagt et mål om at være CO2-negativ i 2030, og et endnu mere ambitiøst mål om at være historisk CO2-neutral i 2050. Det vil sige, at Microsoft vil neutralisere sin udledning siden virksomhedens grundlæggelse i 1975.


Kan man overhovedet det, og hvilke konkrete initiativer og aktiviteter kræver det? Hvilken rolle spiller CO2-fangst og lagring, og kan man det i Danmark? Kan man overhovedet lagre data i skyen samtidigt med, at man fjerner CO2 samme sted?


Det vil Administrerende Direktør for Microsoft Danmark & Island, Mette Kaagaard, fortælle meget mere om på Bureau Veritas Kick Off 2024 den 4. januar 2024, hvor hun er en af vores tre spændende keynote speakers.


Tilmeld dig her...
 
 

Kontaktinformation