Med overskriften ’Lad os være ærlige om madspild’ indtager Michelle Rahbek, Bæredygtigheds- og Udviklingskonsulent hos Jespers Torvekøkken, talerstolen på Bureau Veritas temadag om Food Waste & Loss den 10. november i Odense. Hør Michelles inspirende oplæg omkring de erfaringer de har gjort sig og de udfordringer de har mødt undervejs – lige fra skattelovgivning, arbejdsmiljø, logistik til tonnageproblematikker.
Som deltager på temadagen får du mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss, og dagens program kan du se her:
09.00-09.30 - Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering
09.30-09.35 - Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
09.35-10.35 - Sammen mod madspild - Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad
10.35-10.50 - Pause
10.50-11.45 - Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer - Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
11.45-12.30 - Frokost
12.30-13.15 - Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice - Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa
13.15-14.00 - Reduktion af madspild hos Arla Foods - Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla
14.00-14.20 - Pause med kaffe og kage
14.20-15.05 - Lad os være ærlige omkring madspild - Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken
15.05 - Opsummering og tak for i dag