Vi er glade for at kunne præsentere Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig i Arla Danmark, som taler på Bureau Veritas' Food Waste & Loss Temadag den 10. november 2023 hos G.A.S.A i Odense.
Line vil i sit oplæg præsentere, hvordan Arla arbejder med madspild og samtidig inspirere til hvordan man selv kan komme i gang. Der stilles skarpt på madspild i de forskellige led af værdikæden - helt fra mælken tappes hos landmanden til slutbrugeren står med det færdige produkt i hånden. Undervejs er der eksempler på, hvordan restprodukter får nyt liv og hvordan Arla minimerer spild af færdigvarer.
Som deltager på temadagen får du mulighed for at opleve en dag fyldt med inspiration og vigtige indsigter inden for Food Waste and Loss. Og tilmelder du dig senest den 25.9 får du din billet til Early Bird, nemlig kun 995 kr. (Ekskl. moms).
Dagens program
09.00-09.30 - Ankomst, croissant + kaffe/the og registrering
09.30-09.35 - Velkommen ved Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
09.35-10.35 - Sammen mod madspild - Selina Juul, Stifter og bestyrelsesformand, Stop Spild Af Mad
10.35-10.50 - Pause
10.50-11.45 - Fødevarestandarder sætter rammen og sikrer fælles retningslinjer - Lone Hansen, Market Leader Retail & Food, Bureau Veritas
11.45-12.30 - Frokost
12.30-13.15 - Dagrofas vej mod 50% reduktion i madspild involverer både engros, detail og foodservice - Karin Frøidt, Koncernkvalitetschef, Dagrofa
13.15-14.00 - Reduktion af madspild hos Arla Foods - Line Aagaard, Bæredygtighedsansvarlig, Arla
14.00-14.20 - Pause med kaffe og kage
14.20-15.05 - Lad os være ærlige omkring madspild - Michelle Rahbek, Bæredygtigheds og Udviklingskonsulent, Jespers Torvekøkken
15.05 - Opsummering og tak for i dag
Tilmeld dig temadagen her...