<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Bureau Veritas Kick Off 2021
Bureau Veritas

Annonce

Glæd dig til dette års Kick Off 2021

I løbet af det seneste år er verden blevet en anden, og alle borgere, myndigheder og virksomheder skal forholde sig til den nye Covid-19-virkelighed samtidig med, at verden fortsat står over for en række andre udfordringer omkring klima og bæredygtighed .

Derfor er der stadig - måske nu mere end nogensinde - brug for, at vi holder sammen og finder løsninger på fremtidens udfordringer, så det gør vi den 7. januar 2021Bureau Veritas' Kick Off 2021 - Towards a Sustainable Future.

 

I 2021 afholdes Kick Off i hele Danmark, og det bliver større end nogensinde, når vi (med sikker afstand og håndsprit) åbner dørene i Trekantområdet (lokation følger) og samtidig byder velkommen i vores virtuelle univers - live fra Fredericia.

 

Du kan se frem til bæredygtige oplæg fra en lang række spændende virksomheder samt to keynote speakers, der vil dele deres viden om integration af bæredygtighed og forretning - og du har mulighed for at høre alle oplæg.

 

OBS: Tilmelder du dig t.o.m den 30. november, får du billetterne til en særlig Early Bird pris på kun DKK 595,-. Herefter er prisen DKK 995,-.

 

Læs mere og tilmeld dig her

Kontaktinformation
Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31
7000 Fredericia
Tlf:7731 1000
Email: