Billede

Arbejder du med kemikalier og kemikaliedokumentation?

Den 29. november samler vi en håndfuld af de skarpeste på kemiområdet til at sikre, du ikke farer vild i lovgivningen.


Arbejder du med kemikalier og kemikaliedokumentation til dagligt, og har du følelsen af, at det kan være en udfordring at finde vej i lovgivningen - særligt når der hele tiden kommer nye regler til?

 

Den 29. november samler vi en håndfuld af de skarpeste på kemiområdet til at sikre, du ikke farer vild i lovgivningen. Emnerne spænder bredt - fra det mere overordnede i forhold til salg og markedsføring af kemiske produkter til det helt specifikke inden for klassificering.


Onlinesalg v. Peter Bendtsen, Senior Consultant (REACH)

I hele EU har myndighederne fokus på onlinesalg, men hvilke faldgruber skal du forsøge at undgå, når du sætter kemiske produkter til salg online?


Anmeldelses-junglen v. Peter Bendtsen, Senior Consultant (REACH)

Hvad er forskellen på national Produktregistrering og anmeldelse til Giftinformationen og tilhørende UFI-koder?


Nye parfumestoffer v. Janka Stupar, Senior Consultant

Listen over allergene parfumestoffer er blevet udvidet markant, og det berører ikke blot kosmetikbranchen, hvorfor vi stiller skarpt på, hvilken konsekvens det kan have for virksomheder, som producerer og sælger kemiske blandinger indeholdende disse stoffer.


Myndighedernes fokuspunkter (Arbejdstilsynet, Kemikalieinspektionen, Sikkerhedsstyrelsen) v. Jette Røgen, Senior Consultant

Flere myndigheder udfører kontroller med salg og markedsføring af kemiske produkter, men hvilke punkter har Arbejdstilsynet, Kemikalieinspektionen og Sikkerhedsstyrelsen fokus på, og hvordan kan du foregribe at få påbud?


Nye CLP-fareklasser v. Dorte Larsen, Chemical Consultant

Få en kort gennemgang af de nye fareklasser, hvilke udfordringer det kan give samt hvor hurtigt det forventes at slå igennem på mærkning af kemikalier.


Deltag på Kemi Fokus 2023...

Kontaktinformation