Sebastian Mernild_b&a

Accelereret klimatilpasning nu! | Bureau Veritas Kick Off 2024

Gør vi nok, eller er der brug for en accelereret klimatilpasning med en større intensivitet i klimainvesteringerne? Læs mere her.

Gør vi nok, eller er der brug for en accelereret klimatilpasning med en større intensivitet i klimainvesteringerne? Hvordan er samspillet mellem teknologier og adfærdsændringer? Kan vi skabe en bæredygtig grøn omstilling OG tjene penge på det?

Disse spørgsmål og flere til kan du se frem til at få besvaret på Bureau Veritas Kick Off 2024, hvor Sebastian Mernild kommer hele vejen rundt om klimaændringerne baseret på videnskabelige data og giver det fulde overblik over verdens tilstand - i dag og i morgen.

Ud over at være Professor og leder af SDU Climate Cluster, er Sebastian Mernild også hovedforfatter på FN’s klimapanel IPCCs seneste rapporter, som på videnskabelig vis bedømmer klimaændringer, deres indvirkninger og sætter fokus på fremtidige risici og muligheder.

Hans dybe og databaserede viden om klimaet har både medvirket til 142 videnskabelige artikler (sdu.dk) og rådgivning af væsentlige interessenter i hele verden som FN, regeringer og statsledere. Han har været tilknyttet universiteter i bl.a. Alaska, Chile, Norge og New Mexico, og har med egne øjne set globale klimaændringer i de arktiske egne, Grønland og Andelsbjergene.

Sebastian Mernild er derfor den helt rette til at give dig en status på klimasituationen, en vurdering af Paris-aftalens mål med 1,5 grads temperaturstigning samt sætte de nuværende klimaændringers hastighed i perspektiv i forhold til tidligere tiders klimaændringer - og det gør han den 4. januar 2024 i Messe C, DK-7000 Fredericia.

Tilmeld dig her…

Kontaktinformation