Tricolore lastbil3

25 års jubilæum med ISO 9001 certificering

Hansen & Søn A/S – Tricolore kan i år fejre at have været certificeret af Bureau Veritas i henhold til den internationale standard for kvalitetsledelse i hele 25 år.

 

Den 22. januar 1997 blev den danske, familieejede transport- og logistikvirksomhed, Hansen & Søn A/S – Tricolore, første gang certificeret af Bureau Veritas i henhold til den internationale standard for kvalitetsledelse.

 

Siden er certifikatet blevet fornyet mange gange, og i år kan virksomheden stolt fejre 25 års jubilæum med ISO 9001 standarden. Mærkedagen blev fejret med en jubilæumshilsen fra Bureau Veritas og kage til alle 140 ansatte på virksomhedens hovedkontor i Padborg.

 

”Vi er rigtig stolte af at kunne fejre 25 års jubilæum med vores ISO 9001 certificering og med Bureau Veritas som certificeringsorgan igennem alle 25 år,” fortæller Martina Mohrdieck, Quality Manager hos Hansen & Søn A/S – Tricolore, og uddyber, hvorfor virksomheden er ISO 9001 certificeret:

 

”Vi er ISO 9001 certificeret for at opnå en blåstempling af vores virksomheds kvalitet og procedure. Det giver tillid hos eksisterende kunder og er også et værdifuldt salgsparameter for at få nye kunder. Samtidig er vores kvalitetsledelsessystem et godt redskab for os i dagligdagen.”

 

Mere end ISO 9001 standarden

 

Siden den originale certificeringsdato i 1997 har Hansen & Søn A/S – Tricolore udvidet samarbejdet med Bureau Veritas flere gange, og i dag tæller samarbejdet flere certificeringer, rådgivningsydelser og en lang række kurser.

 

”Vi har valgt Bureau Veritas som certificeringsorgan, fordi vi gerne vil have en global spiller, der også kan tilbyde andre certificeringer, rådgive inden for flere fagområder og være vores faste kursusudbyder,” fortæller Martina Mohrdieck, Quality Manager, og uddyber:

 

”I dag har vi både certificeringer inden for ISO 9001:2015 og IFS Logistics, og vi bruger altid Bureau Veritas, når vi skal på kursus om fx HAACP osv. Samtidig har Bureau Veritas været vores sikkerhedsrådgiver igennem mange år og har afholdt flere virksomhedstilpassede kurser hos os inden for farligt gods.”

 

Hansen & Søn A/S – Tricolore er derfor sikker på, at uanset hvad fremtiden bringer af muligheder og udfordringer, er det brede samarbejde med Bureau Veritas en stor styrke, idet der altid er hjælp at hente, hvad enten det omhandler ISO-certificeringer, farligt gods rådgivning eller kompetencegivende kurser.

 

Om Hansen & Søn A/S - Tricolore

 

Hansen & Søn A/S - Tricolore er en dansk, familieejet transport- og logistikvirksomhed, som igennem fire generationer har beskæftiget sig med transport i hele Europa. Virksomheden blev etableret i 1916, har 140 ansatte og mere end 80.000 kvm topmoderne lagerhotel. Læs mere om Hansen & Søn A/S - Tricolore.

 

Om Bureau Veritas

 

Bureau Veritas er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vi hjælper virksomheder med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og forretning inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed. Læs mere om Bureau Veritas.

Kontaktinformation