Lager

Rørcenterdagene – et værdifuldt mødested for Brødrene Dahl

I dagene 14.-15. juni mødes fagfolk i vand- og afløbsbranchen fra hele landet til udstilling, konferencer og netværk.

 

 

Lidt over 100 firmaer er med – deriblandt naturligvis også Brødrene Dahl - når Rørcenterdagene 2023 bliver afholdt i Taastrup. Der er tale om en traditionsrig begivenhed, der så dagens lys første gang tilbage i 1985 og nu bliver gennemført for 19. gang. Her er massevis af udstillinger og konferencer med fokus på vand- og afløbsteknik samt klimatilpasning i relation til regnvand.

 

-Rørcenterdagene er et fantastisk udstillingsvindue for Brødrene Dahl. Her møder vi vores kunder og får styrket relationerne yderligere, Og der er ingen tvivl om at kloakmestre og entreprenører, som vi møder på messen, er et meget vigtigt segment for Brødrene Dahl, påpeger marketingchef Sinne Kold.

 

Salgschef hos Brødrene Dahl, Peter Bech, ser frem til både dialogen og til at vise de fremmødte en række spændende produkter og løsninger.

 

-På vores stand vil vi bl.a. demonstrere en plastudskiller, som er markedets nemmeste at montere. Vi viser også vores nyudviklede sokkelaffugter, ULMA linjeafvanding, samt svejsefittings fra NTG, ligesom der vil være bud på spændende totalløsninger i samarbejde med PE Company – skræddersyet til det enkelte projekt, siger han og tilføjer:

 

- Vi har for nyligt fået fyldt både vores centrallager i Randers og vores lokale lager i Brøndby med 12 meter PE rør, både blå med kappe og sorte – i dimensioner ø63-ø400 – også her er vores folk klar til at fortælle om leveringsmulighederne.

 

Desuden vil gæsterne naturligvis blive tilbudt en kop kaffe, en soft ice og popcorn.

 

Det er Teknologisk Institut, der står som arrangør af Rørcenterdagene, og i alt ca. 11.000 kvm. af instituttets parkeringsplads vil 14.-15.juni være inddraget til den store event.

 

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk