d line og Qtoo

Qtoo – nye muligheder med PVD

 

Det danske designbrand, d line, bygger videre på sin vellykkede lancering af Qtoo kollektionen, med et fantastisk udsnit af PVD-farver, påført et nøje udvalgt sortiment af bad- og armaturprodukter.

 

Qtoo kollektionen blev erhvervet af d line i 2020, for yderligere at udvide d lines sortiment, så der nu kan leveres komplette løsning til badeværelset. Kollektionen bringer 100% genanvendelige bad- og armaturprodukter på markedet, som deler d lines præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik.

 

Rustfrit stål som grundmateriale

Qtoo gør brug af AISI 316 rustfrit stål i marinekvalitet, der foretrækkes af d line, og bruger stål til både elementernes interne og eksterne dele. AISI 316 er kendt som en ekstremt holdbar syrefast rustfri stål, som ikke korroderer og kan klare aggressive miljøpåvirkninger. Materialet er så holdbart, at der gives garanti på dette i 20 år. Der er færre tungmetaller i rustfrit stål sammenlignet med forkromet messing, der traditionelt benyttes til fremstilling af armaturer, og der bruges heller ingen kemikalier i forarbejdningen af rustfrit stål, hvilket gør det til et mere bæredygtigt valg.

 

Med AISI 316 rustfrit stål som grundmateriale i alt hvad d line producerer, har brandet kigget ind i PVD-farveteknikken for at udvide de æstetiske muligheder for Qtoo kollektionen. Derfor er kollektionen nu også tilgængelig i kobber, charcoal og messing - både med børstet og poleret finish – muligheder som mange slutkunder efterspørger.

 

En innovativ farveapplikation

Den innovative PVD-teknik anvendes på rustfrit stål, og resulterer i en finish af ekstremt høj kvalitet og holdbarhed, der kan modstå de fugtige forhold og rengøringsmidler forbundet med badeværelsesrum. Et unikt kendetegn ved PVD er, at man igennem farvepålægningen kan se stålets polerede eller børstede overflade. Så for Qtoo kollektionen bevares d line’s børstede signatur-finish nedenunder PVD-behandlingen. På den måde forbliver håndværket i forgrunden. Og når PVD-farven påføres på polerede overflader, skifter produktet udtryk fra mat til en mere karakterfuld, højglans udgave.

 

PVD er en teknologi, der ikke kun er funktionel og holdbar, men også miljøvenlig. PVD-processen laver ingen miljøfarlige biprodukter, hvilket gør det til en fantastisk måde at reducere det miljømæssige fodaftryk. PVD er en miljøvenlig teknologi i modsætning til de kemiske og galvaniske overfladebehandlingsmetoder. Det er en ren og tør proces, uden farlige materialer og processen genererer heller ikke kemisk affald eller vandforurening.

 

PVD farvepålægningen garanteres af d line i 5 år. Produkterne i alle farver kan købes hos Brødrene Dahl.

 

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email: kundeservice@bd.dk