Rottespærre

Nordisk Innovation opdaterer populær rottespærre

Et nyudviklet VA-godkendt spjældsystem - TX11 LOCK - gør producentens program af rottespærrer endnu mere sikkert.

 

Den danske virksomhed Nordisk Innovation har løftet rottebekæmpelsen til et nyt niveau med sit nyudviklede VA-godkendte spjældsystem TX11 LOCK, der gør deres program af rottespærrer endnu mere sikkert. Spærren består fortsat af to spjæld med skarpe tænder. Men det nye spjældsystem TX11 LOCK er monteret med en ny patenteret lås, som låser positionen af det første spjæld, hvis en rotte forsøger at passere det.

 

Nordisk Innovations rottespærre er nu både VA-godkendt med spjæld med skarpe tænder uden lås samt spjæld monteret med lås. Ved at kombinere disse to spjældsystemer i et opnås en spærringseffekt, der gør det praktisk taget umuligt for rotten at passere gennem rottespærren.

 

TX11 rottespærren er meget populær i kloakbranchen på grund af dens enkle håndtering og høje effektivitet. De egenskaber kan Morten Slott, ejer af StopRotten ApS, nikke genkendende til. Han har næsten 20 års erfaring indenfor kloak- og entreprenørbranchen, og som autoriseret kloakmester har han stor erfaring med forebyggelse mod rotter.

 

- Vi arbejder udelukkende med montering og servicering af rottespærrer. StopRotten udfører opgaver for kunder fordelt over hele Danmark. Vi arbejder primært for typehusfirmaer, hvor vi sikrer, at rotter ikke får adgang til husene, og i forbindelse med installationen udføres den lovpligtige kvalitetssikring, udtaler han.

 

Hans firma installerer typisk 20-40 rottespærrer i løbet af en arbejdsdag. I 2021 installerede firmaet ca. 1.500 enheder, og i år er der allerede indgået kontrakter med flere typehusfirmaer på installation af i omegnen af 3.000 rottespærrer.

 

- StopRotten arbejder udelukkende med rottespærren TX11 fra Nordisk Innovation. Det er vores erfaring, at den på alle områder er den absolut bedste på markedet. Installationen er enkel, og hele håndteringen er på alle måder gnidningsfri. Selve installationen tager få minutter, og efter ca. 15-20 minutter er det videre til næste opgave, siger Morten Slott.

 

Han glæder sig til at arbejde med TX11 LOCK, som han allerede har bestilt 1.000 enheder af.

 

- LOCK er en videreudvikling af den eksisterende TX11 model, så vi har allerede 110 procent tillid til den. Jeg ved, systemet virker, siger Morten Slott, som primært køber sine TX11 rottespærrer hos grossisten Brødrene Dahl.

 

- Samarbejdet mellem Brødrene Dahl og StopRotten fungerer upåklageligt. Vi har desuden indgået en aftale, hvor vi har lager hos dem, så der hele tiden står nye TX11 klar til afhentning, hvilket meget fint udtrykker tilliden mellem os, udtaler han.

 

Alle rottespærrer registreres i NI Service, som er en app udviklet af Nordisk Innovation. Det er et gratis værktøj, der tilbydes til professionelle og som løbende udvikles i samarbejde med fagpersoner indenfor kloak og IT. Her kan brugere samle og hente alle data, der knytter sig til den enkelte rottespærre. Blandt andet adresse, dato for installation og placering på matriklen.

 

Brødrene Dahl har 53 butikker i Danmark og er Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak.

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk