NTG - edit

NTG – anerkendte produkter med eneret for Brødrene Dahl

El-svejse- og spidsendefittings er et prisattraktivt valg i høj kvalitet, som nu fås i alle 53 butikker.

 

 

 

Plast er ikke bare plast. Slet ikke, når produktet kommer fra NTG, der har årtiers erfaring i at specialisere sig i netop produktion af el-svejse og spidsendefittings med egen forskning, udvikling og design.

 

Brødrene Dahl kan som eneste danske grossist levere el-svjse- og spidsendefittings fra NTG til en række forskellige segmenter og installationer så som spildevand, vandforsyninger og procesvand, hvor der stilles krav til den trykborende installation.

 

Brødrene Dahl introducerede produkterne i 2023, og de er blevet rigtig godt modtaget af kunderne.

 

-Der er tale om produkter, som absolut kan måle sig med anerkendte mærkevarer både på pris og kvalitet, og ved at have det ude i vores butikker, har tilgængeligheden herhjemme heller aldrig været større, forklarer Thomas Jepsen, ekstern sælger i Brødrene Dahl.

 

Han tilføjer, at butikspersonalet har mulighed for at gennemgå intern uddannelse i NTG`s produkter for at kunne vejlede kunderne bedst muligt.

 

Blandt dem, der har gode erfaringer med at benytte NTG-produkterne, er flere hold elever på ZBC`s plastuddannelse i Slagelse.

 

-Vi har igennem en periode anvendt NTG ø63 SDR 11 muffer i vores uddannelser både til USME og USME re-certificering. De har fuldt ud levet op til vores uddannelseskrav,  jævnfør Dansk Standard og er dermed også anvendt til eksamensopgaver i disse certifikater, fortæller Niels E. Vestergaard, overlærer på ZBC.

 

Brødrene Dahl lagerfører NTG-fittings fra  20 mm og op til 630 mm.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk