Jens A K-styrelsen

Konkurrencestyrelsen giver grønt lys til opkøb af Jens A. Jacobsen

 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har godkendt, at Saint-Gobain Distribution Denmark, som ejer Brødrene Dahl, overtager ejerskabet af el-grossist Jens A. Jacobsen. Det oplyser styrelsen.

 

Sidste år købte landets største grossist på VVS og Vand & Kloak, Brødrene Dahl, IoT-kompetencecenteret (Internet of things, red.) i data- og softwarevirksomheden, MobilePeople. Nu tilføjes endnu et forretningsområde med opkøbet af den erfarne el-grossist, Jens A. Jacobsen, og dermed kan virksomhederne fremover samlet servicere VVS-installatører, el-installatører og industri på det professionelle marked med tekniske løsninger.

 

- Digitaliseringen af samfundet og nye, intelligente løsninger inden for VVS og Vand & Kloak er i rivende udvikling. Flere og flere løsninger går på tværs af faggrupperne VVS og el, hvilket stiller nye krav til både VVS- og el-installatører. Derfor ser vi frem til også at kunne tilbyde el-artikler, når der i fremtiden leveres materialer til begge områder, siger CEO hos Brødrene Dahl, Florent Pouzet.

 

Koblingen mellem VVS og el bliver kun større

Brødrene Dahl, som er ejet af franske Saint-Gobain, har 53 butikker over hele landet. Med købet af Jens A. Jacobsen har VVS-grossisten et stærkt ønske om at udnytte de synergier, der er mellem VVS og el samt udbygge de nære kunderelationer i flere dele af landet.

 

Hos Jens A. Jacobsen, der fortsætter under sin eksisterende struktur og under sammen navn og organisation, har man også en stor tro på fremtiden:

 

- Det er det helt rigtige for os. Brødrene Dahl kommer og bliver en dygtig og stabil partner. Vi fortsætter ufortrødent med navn og organisation og får samtidig mulighed for at betjene endnu flere kunder. Koblingen mellem VVS og el bliver kun større i disse år, og vi ser frem til at samarbejde om at være de bedste over for installatørerne fremover, siger direktør hos Jens A. Jacobsen, Torben Albrechtsen.

 

Relationer fortsætter uændret

Florent Pouzet udtaler, at Brødrene Dahl og Jens A. ser frem til at kunne løfte og bruge hinandens kompetencer:

 

- Vi vil gøre alt for, at Jens A.'s relationer til el-installatører fortsætter uændret. Strategisk arbejder vi videre på, at Brødrene Dahl med Jens A. i fremtiden kan tilbyde og håndtere alle løsninger inden for installationer, når det kommer til el og VVS.

 

Opkøbet er 16. december 2021 juridisk godkendt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk