Plastudskiller

Kloakmessen - det perfekte udstillingsvindue for Brødrene Dahl

 

Virksomhedens afdeling for Vand & Kloak ser frem til en god dialog med både faste og potentielle kunder samt fremvisning af en række spændende produkter og løsninger.

 

 

Med over 150 udstillere på Kloakmessen 2024 i Fredericia, der er branchens store fag- og indkøbsmesse, bliver der kamp om gæsternes opmærksomhed. To år er gået siden sidste messe, og det er faktisk lang tid i en branche, der udvikler sig hurtigt, og hvor ikke mindst hastige forandringer i klimaet presser på for nye løsninger.

 

Brødrene Dahl møder denne gang op med bl.a. en helt særlig partikeludskiller – den såkaldte Simop Trithon centrifugal partikel-separator, der er verificeret af teknologisk Institut.

 

-Vi har haft den med ude på et par messer sidste år, og den skaber helt sikkert noget opmærksomhed og giver en god snak med potentielle kunder, fortæller Steffen Westergaard, salgschef i Vand & Kloak Vest hos Brødrene Dahl.

 

Virksomheden er eneforhandler på den fransk-producerede partikeludskiller, der via centrifugalkraft formår at indfange op imod 99 pct. af de bittesmå plastpartikler, som er så skadelige for miljøet i vandløb, søer og have.

 

Steffen Westergaard forventer sig derfor meget af partikeludskilleren, der kan gå hen og blive et vigtigt redskab for fremtidens rensning af overfladevand.

 

Et andet produkt, der taler ind i nye udfordringer, er VOTEC`s sokkelaffugter, som Brødrene Dahl også har eneret på.

 

-Ved alle bygninger er det blevet et krav i Bygningsreglementet, at der skal etableres niveaufri adgang, og her er sokkelaffugteren en rigtig god løsning, ligesom den sørger for, at soklen kan ånde, så man undgår fugtskader på bygningen, fortsætter Steffen Westergaard.

 

Der bliver med andre ord nok at tale om på Brødrene Dahls stand, hvor det forventes, at omkring 1.500 gæster vil lægge vejen forbi i dagene 25.-26. januar.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk