Vandværksmesse 2023

Klare fordele ved at skifte til digitale vandmålere

 

På Danske Vandværkers fagmesse i Roskilde 26. januar står SG IoT Solutions i Brødrene Dahl klar til at præsentere digitale målere, der både effektiviserer vandforsyningen og har store grønne perspektiver.

 

 

Digitale fjernaflæste vandmålere rummer et kæmpe potentiale, når det fx drejer sig om hurtigt at kunne fange et læk eller en dryppende hane. Udover mindre vandforbrug og vandspild vil det også give den enkelte kunder et hidtil uset overblik over forbruget fra dag til dag.

 

Op imod en tredjedel af danske forsyningsselskaber står i de kommende år overfor at skulle indgå nye aftaler med deres leverandører, og her vil der i mange tilfælde være store gevinster forbundet ved at gå bort fra gamle mekaniske målere og i stedet vælge digitale løsninger.  

 

SG IoT Solutions i Brødrene Dahl leverer netop fjernaflæsere i en samlet løsning, der indsamler værdifuld data en unik overvågning af vandforsyningen. Foreløbig har virksomheden indgået aftaler med flere end 40 forsyningsselskaber, og interessen er voksende.

 

Økonomi, klima og praktik

 

-Vi mærker tydeligt, at stadig flere har fået øjnene op for vigtigheden af at kunne indhente data og dermed overvåge deres forsyning tæt. Det gælder økonomisk og i forhold til den grønne omstilling, men også for at kunne opnå større brugervenlighed, så måler-aflæsningen vil være langt nemmere, end vi kender det i dag. Med bl.a. en installationsapp og en kundeportal sikrer vi netop brugerne nem adgang til al relevant data, fortæller Steen Christoffersen, chef for SG IoT Solutions.

 

Han tilføjer, at forsyningsselskaberne vil blive tilbudt en totalløsning, der ikke binder dem til en bestemt producent eller et bestemt netværk.

 

-Dermed sikrer vi en høj grad af fleksibilitet, samtidig med at systemet er skræddersyet til at imødekomme fremtidens klimaudfordringer.

 

På Danske Vandværkers fagmesse i Roskilde Kongres- & Idrætscenter vil SG IoT Solutions levere oplæg fra scenen, ligesom det vil være muligt for interesserede at teste produkterne på fire forskellige demo-stande.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk