BD vinder pris2

Brødrene Dahl vinder guld ved Danish Digital Award 2021

 

Danmarks største grossist på VVS og Vand & Kloak Brødrene Dahl hev guldet hjem i kategorien Digital Architecture ved årets Danish Digital Award, der torsdag aften gjorde fysisk comeback efter sidste års virtuelle show. Vinderne blev offentliggjort ved en prisoverrækkelse på Villa Copenhagen i København.

 

For syvende år i streg var landets store bureauer og virksomheder samlet ved Danish Digital Award (DDA) for at hylde landets mest effektive og veludførte digitale marketingarbejde. Brødrene Dahl var nomineret i og vandt guldprisen i kategorien Digital Architecture.


”Kunderne forventer en sammenhængende kundeoplevelse uanset, hvilken del af virksomheden de er i kontakt med. Og med denne pris beviser vi, at vores fundament for mange års kommende udvikling er i verdensklasse. Det er vi meget stolte af,” siger Bo Velling-Theisen, Direktør for Marketing, Digital & IT.


Prisen blev givet for Brødrene Dahls måde at implementere en digital arkitektur på. Arkitekturen er designet til at accelerere og forstærke den digitale transformation i Brødrene Dahl og skaber overblik og sammenhæng i information på tværs af systemer og organisationen.

 

”Det er en vigtig pris, som dokumenterer, at Brødrene Dahls digitale arbejde med at skabe et sammenhængende økosystem er lykkedes. Vi har bygget, udvidet og optimeret vores digitale landskab igennem flere år. For at sikre, at nye initiativer naturligt bliver integreret, at vi skaber værdi for kunderne, og at de altid får en sammenhængende oplevelse,” siger Bo Velling-Theisen.


Brødrene Dahl konkurrerede om prisen med fem store virksomheder heriblandt Søstrene Grene, Air Greenland og Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.


Danish Digital Award blev stiftet i 2015 og arrangeres hvert år af Dansk Markedsføring og juryformand Kim Jong Andersen. Årets DDA slog rekord, da 172 dommere bedømte hele 343 indsendte marketingarbejde. Heraf blev 114 shortlistede, og torsdag blev der uddelt 16 guldvindere, 16 sølvvindere og 16 bronze.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email: kundeservice@bd.dk