Brødrene Dahl butik 2

Brødrene Dahl rykker tættere på sine leverandører

 

Ni af landets største leverandører inden for VVS er i denne tid inviteret ud i udvalgte butikker for at styrke dialogen og samarbejdet mellem parterne.

 

 

 

Netop nu er der ekstra travlhed og trængsel i ti af Brødrene Dahls butikker. Under navnet Working Together byder landets største grossist på VVS, Vand & Kloak nemlig en række leverandører indenfor. De inviterede leverandører er Wavin, Broen/VSH, Danfoss, Grundfos, Bosch, Vaillant, Grohe, Hansgrohe og Laufen.

 

Arrangementerne, der afholdes over en 2 ugers periode, begyndte i Birkerød og Herning og slutter 30. marts i Holbæk og Odense. Formålet er i høj grad at skabe bedre fælles relationer, påpeger Peter Haarup Sørensen, kategori-gruppechef i Brødrene Dahl.

 

-Vi vil gerne kitte vores salgsorganisation bedre sammen med leverandørerne. Working Together skal være med til at give vores medarbejdere et kompetenceløft, men det er samtidig også et let tilgængeligt og attraktivt udstillingsvindue for leverandørerne, der på kort tid og på få steder kan ramme rigtig mange mennesker, siger han.

 

Udover Brødrene Dahls egne salgsmedarbejdere deltager der også kunder i arrangementerne – det kan være både beslutningstagere og mestre, men også svende og lærlinge.

 

Arrangementerne er bygget op, så leverandørerne ud over at have gode tilbud med i tasken, hen over eftermiddagen kommer med en række indlæg. Formålet med indlæggene er at give ny viden til deltagerne – og fokus er her grøn omstilling, teknik og produktnyheder.

 

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk