210915_Therese Sallfelt

Brødrene Dahl lancerer digital problemknuser

Fremover får håndværkerne et alternativ til køreture og telefonopkald, når de har brug for rådgivning fra Brødrene Dahl. En ny chatfunktion med billeddeling giver direkte adgang til rådgivere og kundeservice, som hjælper med problemløsning fx på byggepladsen, når der er behov for det.

 

Brødrene Dahl går nu i luften med rådgivningschat med flere smarte, tidsbesparende funktioner. På bd.dk kan håndværkerne få direkte adgang til personlig service og fx uploade et billede af en installation, og med det samme få rådgivning om, hvilke produkter der passer ind og lignende. Chatten giver også direkte kontakt til kundeservice, hvor man hurtigt kan få afklaret spørgsmål til ordrer osv.

 

-Håndværkerne er blevet markant mere digitale. Vores kunder er online og bruger deres mobil og iPad til at klare en masse ting i vores app og på bd.dk i forvejen. Derfor giver det rigtig god mening, at de også kan chatte direkte med vores kundeservice- og rådgivningsfunktioner fra mobilen eller computeren, når de har brug for hjælp, siger Head of Digital i Brødrene Dahl, Therése Sallfeldt.

 

-Håndværkerne sparer en masse tid, når de kan få rådgivning på stedet i situationen, så de hurtigt kan komme videre med deres projekter. Billeddelingsfunktionen i chatten er i den forbindelse meget stærk, og giver os mulighed for at yde endnu bedre og mere præcis rådgivning, siger Therése Sallfeldt og fortæller, at der er flere avancerede funktioner i støbeskeen, som vil gøre den digitale rådgivning endnu smartere.

 

 

210915_Lille Bror

 

 

Udover chatten møder man som noget nyt også chatbotten Lille Bror på bd.dk. Robotten kan give automatiserede svar på mere enkle spørgsmål om åbningstider, returprocesser, hvor den nærmeste Brødrene Dahl-butik ligger mv. Den bliver klogere og klogere og kan give bedre og bedre service i takt med, at den fodres med spørgsmål fra kunderne.

 

-For os handler det om at give så god en kundeservice som muligt, uanset hvor vi møder vores kunder og tilpasse vores ydelser bedst muligt til deres behov. Vi forventer, at mange henvendelser fremover vil blive håndteret i chatten og af Lille Bror chatbotten frem for på telefon. Det vil samtidig give mere tid til at yde en endnu bedre service til de kunder, som kommer i vores butikker, siger Therése Sallfeldt.

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email: kundeservice@bd.dk