220126_BD elever

Brødrene Dahl jagter diversitet

 

Landets største VVS- og VA-grossist er i disse dage på landsdækkende charmeoffensiv. Brødrene Dahl søger 20 nye butikselever til sit anerkendte elevprogram og spiller på alle tangenter for at ramme plet. Der er ekstra rift om de unge talenter i år. Derfor går virksomheden nye veje.

 

Der er skruet op for musikken, legen og de store smil i de film, der i disse dage høster mange klik på Brødrene Dahls sociale medier og website. Filmene spiller en central rolle i virksomhedens rekrutteringskampagne, som gerne skal munde ud i, at 20 nye elever træder ind ad døren til efteråret.

 

Brødrene Dahl har haft succes med sine elevprogrammer i mange år og plejer at få over 200 ansøgninger til de 15-20 elevpladser, der tilbydes hvert år.

 

- Om vi får lige så mange ansøgninger i år, ved vi først den 27. februar, når ansøgningsfristen udløber. Lige nu ligger vi på det samme niveau, som vi plejer, men der er ekstra kamp om de unge i år. Derfor har vi investeret en del ressourcer i at producere de nye film, ligesom vi også er synlige i hele vores omnichannel set up og på flere digitale platforme og messer, siger HR-direktør i Brødrene Dahl, Thomas Juul.

 

En af de ting, Brødrene Dahl aktivt adresserer i rekrutteringsfilmene, er, at VVS-branchen ikke kun er for mænd med håndværkerhænder. Virksomheden har i flere år arbejdet målrettet for at ændre kønsbalancen og øge diversiteten blandt eleverne og trykker en ekstra gang på speederen i år.

 

- Når der er rift om talenterne, er det naturligt at søge bredere, men for os handler det i højere grad om at skabe en organisation, der afspejler virkeligheden. Vi har en klar oplevelse af, at vi opnår bedre resultater, når der er større diversitet blandt eleverne. Alle kan lære VVS og VA, og alle kan være med. Det vigtige er, at man har lys i øjnene, er nysgerrig og en holdspiller. Det er det, der kendetegner vores arbejdsplads, siger Thomas Juul.

 

Går det som for flertallet af eleverne i Brødrene Dahl, vil de nye elever fortsætte i job i virksomheden, når de to års elevtid er overstået.

 

Brødrene Dahl søger butikselever til Esbjerg, Fredericia, Grindsted, Horsens, Herning, Randers, Silkeborg, Viborg, Aalborg, Århus, Odense, København og det øvrige Sjælland.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email: kundeservice@bd.dk