IMG_1468

Brødrene Dahl indgår strategisk samarbejde med Shape House

 

Et tæt samarbejde mellem de to selskaber Shape House i Rødovre og Leon Petersen VVS & GAS A/S under det fælles navn Shape House åbner en interessant mulighed for komme tættere på det kundesegment, der går efter højkvalitets-badeværelser.

 

Brødrene Dahl træder nu ind som ny strategisk partner for Shape House. Det sker samtidig med, at Shape House Rødovre og Shape House Ishøj fra 1. maj kan byde på et stærkt samlet tilbud med butikker/showrooms til kunder i hele Storkøbenhavn.

 

-Det nye samarbejde opfylder vores ønske om at kunne rykke tættere på slutkunden i det, vi kalder et BtBtC salg, forklarer Pernille Hyldgaard, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

 

Virksomheden, der er landets største grossist inden for VVS samt Vand og Afløb, vil fortsat have fokus på sine erhvervskunder, men fremover altså i højere grad også med fingeren på pulsen der, hvor kunderejsen starter.

 

-Shape House har det stærkeste brandsortiment med solide kompetencer omkring hele badeværelset.  Samtidig har det nye Shape House nu fået en størrelse, som er interessant for os, fortsætter Pernille Hyldgaard.

 

Hos Shape House ser man på samme måde store perspektiver i at have Brødrene Dahl med på sidelinjen.

 

-Brødrene Dahl har et strategisk mind set og kommer som Danmarks største VVS-grossist med de rette ressourcer. Sammen vil vi i fremtiden skabe badeværelsesdrømmen, udtaler Bent Lynge, partner og bestyrelsesformand i Shape House.

 

Brødrene Dahl har 53 butikker fordelt over hele landet med BtB salg og indgår desuden i den verdensomspændende koncern Saint-Gobain. De internationale kompetencer vil dermed også kunne bidrage til at styrke Shape House yderligere.

 

 

 

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk