NTG

Brødrene Dahl dansk eneforhandler af NTG Plastik

 

NTG Plastik, der har stor erfaring med at producere elsvejse- og spidsende-fittings til vand, afløb og gas, producerer højkvalitets-produkter, der opfylder de internationale certificeringskrav – herunder DK-VAND.

 

Brødrene Dahl er nu eneste danske grossist, som kan tilbyde kunderne et bredt sortiment af elsvejse- og spidsende-fittings fra NTG. Eneaftalen betyder samtidig et væsentligt større vareudbud på det felt end hidtil set og til absolut konkurrencedygtige priser.

 

-Vi står i kraft af den nye aftale med et meget bredere og attraktivt sortiment, fortæller Jonas Andersen, kategorichef Vand & Kloak i Brødrene Dahl.

 

Brødrene Dahl vil dermed lagerføre fittings fra NTG i størrelserne 25-400 mm. Visse fittings helt op til 710mm.

 

Ved at indgå aftale med Brødrene Dahl og blive synlig i de 53 butikker og på virksomhedens website, får NTG en ny stærk platform til både at markedsføre sig selv og rykke tættere på det danske marked.

 

NTG Plastik har eksisteret i 45 år og har opnået en høj grad af specialisering med både egen forskning, udvikling og design, ligesom virksomheden selv fremstiller støbeforme og driver eget testlaboratorium.

 

-Deres produktionsanlæg er virkelig højteknologisk, og NTG-produkternes høje kvalitet understreges af, at de i forvejen findes som førende mærkevarer over hele verden, fastslår Jonas Andersen, som derfor forventer, at kunderne vil tage rigtig godt imod de nye varer fra NTG Plastik.

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk