Brdr Dahl 2 - redigeret

Brødrene Dahl bygger ny Svendborg-butik

Landets førende grossist inden for VVS, Vand & Kloak tog mandag det første spadestik til den butik, som fra januar 2024 skal betjene håndværkere på det sydlige Fyn og øerne.

 

Brødrene Dahl har besluttet at opføre helt nye lokaler i Svendborg. Mandag blev det første rituelle spadestik derfor taget til en ca. 800 kvadratmeter stor bygning på Grønnemosevej 34. Ud over butik vil der her om et lille års tid være varegård samt parkeringsareal for kunder, medarbejdere og leverandører. Dermed er det samtidig et farvel til adressen på Rytterhaven 8, hvor der har været butik siden 1995.

 

Opførelsen af den nye butik sker for at kunne opretholde en tidssvarende service i en branche, der i de senere år har oplevet høj aktivitet.

 

-Vi vil få væsentlig bedre forhold for vores kunder – både ude og inde. Også vores medarbejdere vil opleve bedre faciliteter, så jeg glæder mig virkelig over, at vi nu er på vej med den nye butik, siger Jesper Engager Andersen, salgschef for Brødrene Dahl på Fyn.

 

Det er HPH Totalbyg A/S, som står for det kommende byggeri, mens ES Ejendomme vil være udlejer af bygningen til Brødrene Dahl.

 

Ikke mindst danskernes voksende interesse for billigere og mere energivenlige varmeløsninger er med til at skabe travlhed hos de håndværkere, som benytter Brødrene Dahl. Virksomheden råder over i alt 53 butikker fordelt over hele landet, hvoraf den nye i Svendborg især vil dække området fra Fåborg til Ringe og til syd for Nyborg samt alle øerne.

 

 

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email: kundeservice@bd.dk