DSC05538

Brødrene Dahl bakker igen op om Cycling4Cancer

 

For tredje år i træk er virksomheden med, når den årlige cykelevent til støtte for kræftsagen gennemføres.

 

 

Brødrene Dahl har for længst booket to cykler og er klar til at invitere op imod 48 kolleger og kunder til at træde i pedalerne under dette års Cycling4Cancer. Denne gang finder den store event sted 27.-28. oktober i en kæmpe lounge i en af Scandic Spectrums restauranter på Kalvebod Brygge i København.

 

-Samlet set donerer vi 25.000 kr. til Knæk Cancer, fortæller salgschef Morten Christoffersen.

 

 Han er sammen med ekstern sælger Dan Busk igen i år drivkræften bag deltagelse i Brødrene Dahl.

 

Cycling4Cancer foregår ved, at en lang række virksomheder på skift lader deres medarbejdere eller andre inviterede cykle på en spinningcykel. Det står på i sveddryppende 24 timer, tilsat høj musik og lyseffekter.

 

-Det er et fantastisk initiativ. Alle i Danmark er jo på en eller anden måde berørt af kræft, og rigtig mange har personlige historier med kræft inde på livet, fortæller Dan Busk, der selv mistede sin mor til kræft for 11 år siden.

 

Stort vokseværk

 

Bag Cycling4Cancer står Kim Guhle, spinninginstruktør og foredragsholder. Også hans mor tabte kampen til cancer, og det blev indirekte hans motivation for at gøre noget. År for år kan han konstatere, at eventen bliver mere og mere populær. Sidste år var der 88 pladser. I år er tallet vokset til 144. I alt 118 virksomheder stiller op, og der har i flere måneder været udsolgt.

 

-Det bliver megafedt. Jeg har været heldig og dygtig med at få det bredt ud; netop at alle kan være med. Det er lige fra komikeren Uffe Holm, der med hvidvin i drikkedunken sætter sig op og kører 8 km, til landstræner Kasper Hjulmand, som lige tager 34 km, fortæller Kim Guhle.

 

Han tilføjer, at LinkedIn i den forbindelse er en vigtig indtægtskilde, da deltagerne her sætter indsamlinger i gang i den gode sags tjeneste.

 

-Masser af virksomheder bruger eventen til at styrke deres kunderelationer med de bløde værdier, men også at lade familiemedlemmer og venner stille op. Sidste år var den yngste 9 år og den ældste 94.

 

Som en bytur

 

I Brødrene Dahl mener Morten Christoffersen da også, at det er lykkedes at lave en event, som fungerer rigtig godt for deltagerne.

 

-Jeg synes, det er en rigtig fed ramme. Det er lidt som at være i byen – bare uden alkohol. Og det er en rigtig god oplevelse, at mange af kollegerne kommer lidt før – og også bliver lidt bagefter – for at støtte hinanden.

 

Baggrunden for Cycling4Cancer er ganske vist trist, men derfor kan det alligevel sagtens gå hen og blive en fantastisk oplevelse.

Kontaktinformation

  • Brødrene Dahl
  • Park Allé 370, 2605, Brøndby
  • Tlf: 45 48 78 42 52
  • Web: https://www.bd.dk/
  • Email : kundeservice@bd.dk